"Zâna" udă fleașcă: Andreea Marin a acceptat provocarea "Ice Bucket"!

Celebra campanie "Ice Bucket" a atras și vedetele din România. După Radu Vâlcan și Adrian Mutu, Andreea Marin şi-a turnat și ea pe cap o găleată plină cu gheaţă.

Vedeta în vârstă de 39 de ani a acceptat provocarea în emisiunea “Trăieşte-ţi vara!" de la Pro TV şi-a turnat o găleată plină cu apă cu gheaţă pe cap.

Sute de personalităţi şi vedete americane au acceptat "provocarea găleţii cu gheaţă", care reprezintă un joc amuzant, dar şi o invitaţie ca publicul să facă donaţii pentru o organizaţie caritabilă.

Zeci de mii de persoane, celebrităţi şi oameni obişnuiţi, au început, din luna iulie, să-şi arunce câte o găleată cu gheaţă pe cap, să filmeze momentul şi să îl publice pe reţelele de socializare, provocându-i şi pe alţii să facă acelaşi lucru contra unei donaţii de 100 de dolari.

Campania, numită "ALS Ice Bucket Challenge", are scopul de a susţine asociaţia ALS, care luptă contra maladiei Charcot, cunoscută şi ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2014