Turneu ZEN GARDEN - U2 WORLDWIDE OFFICIAL TRIBUTE in Romania

Atat pentru cei care n-au avut ocazia sa ii intalneasca (inca) pe celebrii irlandezi, cat si pentru cei care oricand ar vrea sa retraiasca atmosfera unui concert U2, Prom’Art Creative si Smart Events au pregatit un mini–turneu in Romania al singurei trupe tribute acreditata official de exigentele fan cluburi ale artistilor originali din Europa, Asia si America de Sud.

Atat pentru cei care n-au avut ocazia sa ii intalneasca (inca) pe celebrii irlandezi, cat si pentru cei care oricand ar vrea sa retraiasca atmosfera unui concert U2, Prom’Art Creative si Smart Events au pregatit un mini–turneu in Romania al singurei trupe tribute acreditata  official de exigentele fan cluburi ale artistilor originali din Europa, Asia si America de Sud.

Reteta succesului acestui grup este simpla:  muzica de calitate (recunoscuta) realizata cu pasiune si respect totodata. Lucru resimtit si in Romania (unde interesul s-a dovedit a fi peste disponibilitatile de moment ale artistilor  care vin din America Centrala si pleaca in Asia Orientala) la interval de doar cateva zile.

Totusi,  locuitorii din trei orase vor fi privilegiati saptamana viitoare dupa cum urmeaza:
 
ZEN GARDEN – U2 WORLDWIDE OFFICIAL TRIBUTE  in Romania
Vineri/ 17.02.2012 , ora 22 – Sibiu , Club Oldies
Bilete: 30 RON
Sambata / 18 .02.2012 , ora 21 – Timisoara , Life Pub
Bilete: 20 RON
Duminica/ 19 .02. 2012 , ora 20 – Arad, Grand Bulevard
Bilete: 3o RON

U2 Zen Garden inseamna spectacolul U2  al lui Zeno Sala, merituosul vocalist specializat in a  reproduce stilul interpretativ al lui Bono Vox la nivel mondial si neegalat din 1999 pana azi.

Orice element  U2 Zen Garden  a fost ales in baza similitudinii fizice si  atitudinii scenice, in urma un riguros casting.

Unica sosie autentica a lui Bono Vox, Zeno Sala,  a realizat in ultimii 12 ani  cele mai bune spectacole U2  in intreaga Italie, in Olanda, Elvetia, Spania, Turcia, Irlanda, Slovenia si Sud-America. Trupa se poate lauda cu peste 1000 concerte numai din  debutul lui 2009 pana azi  si cu  spatii generoase acordate  de emisiunile de stiri ale televiziunilor nationale din tarile in care au concertat.

Data de 15 Noiembrie 2009 este una memorabila, considerata record absolut pentru orice trupa tribute: 12.700 spectatori platitori la Palatul Olimpic din Barcellona (Sant Jordi Palau) pentru spectacolul preluat de TVE . Iar in iunie 2010 , Zen Garden este unica U2 Tribute Band  angajata pentru un turneu american. Si in timpul acestui turneu,  Zeno Sala se afla in atentia presei si televiziunilor nationale.
 
Tot 2010 este anul unui alt succes: participarea la cel mai important festival olandez - Reuring Fest , Amsterdam  -  participare care aduce un record de audienta ( 10.000 persoane)  si  interviu pentru Fan Club Uficiale  U2.

Trupa lucreaza actualmente cu diverse agentii de impresiariat din lume: una pentru America de Sud si Asia, una pentru  BeNeLux  si Tarile Baltice, una pentru Spania si alta pentru Italia.