Simona Gherghe vrea să plece de la "Acces direct"

După ce a fost criticată de mai multe ori în presă pentru emisiunea sa, prezentatoarea le-a spus şefilor de la Antena 1 că îşi doreşte altceva.

O ediţie de la începutul acestui an a fost picătura care a umplut paharul. Mai mulţi telespectatori s-au revoltat pentru modul în care a fost realizat un reportaj cu Ioana Tufaru, în care se putea vedea cât de murdară era fiica Andei Călugăreanu. Materialul i-a atras Simonei antipatia mai multor persoane, notează ziarul Click!

Colegul ei, Mihai Bendeac, şocat de cele văzute, a atacat-o imediat. "Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul cu Ioana Tufaru.

Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?", a scris el pe Facebook.

CNA s-a sesizat și a amendat postul Antena 1, dar criticile la adresa Simonei au continuat să curgă, iar imaginea ei a fost afectată.

Surse din interiorul Antenei 1 susţin că acesta a fost unul dintre momentele în care Simona a ţinut să-şi dea demisia. Conducerea postului a convins-o să rămână până la vară, iar din toamnă va fi înlocuită de la "Acces direct", scrie Click!.

Până atunci, i se va căuta o altă emisiune, informează sursa citată.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Aprilie 2013