Shia Labeouf s-a bătut într-un bar londonez

Starul francizei "Transformers" a fost implicat într-o altercaţie într-un bar din Londra. El se afla în barul Hobgoblin din cartierul londonez New Cross, alături de actriţa Mia Goth, colega sa din distribuţia filmului "Nymphomaniac".

Incidentul a pornit după ce unul dintre admiratorii săi a încercat să îi fure actorului şapca pe care o purta în acel moment, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Shia Labeouf a pozat alături de câţiva dintre fanii săi, însă lucrurile au luat degenerat în momentul în care unul dintre aceştia i-a luat şapca şi a refuzat să i-o mai înapoieze.

Cei doi s-au luat imediat la bătaie, afirmă tabloidul The Sun.

"Mama ei (mama actriţei Mia Goth, n.r.) locuieşte pe această stradă.

Ea a venit în Marea Britanie pentru a-şi vedea mama şi l-a invitat şi pe el. El a devenit puţin cam frustrat şi s-a produs o mică încăierare", a declarat Mark Harris, patronul barului.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări deosebite - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur", notează Mediafax.

Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule".

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Noiembrie 2012