Satisfacție maximă: Implanturile cu silicon aduc fericirea în dormitor

Toată lumea știe că bărbații se bucură cel mai mult când au de-a face, ca să spunem așa, cu un bust generos. Un nou studiu demonstrează însă că și femeile care apelează la chirurgia plastică au partea lor de câștig. 61% din femeile care au participat la un sondaj de opinie pe această temă au declarat că fac mai mult sex și sunt mai fericite după ce și-au pus silicoane, precum cântăreața americană Heidi Montag (foto).

Toată lumea știe că bărbații se bucură cel mai mult când au de-a face, ca să spunem așa, cu un bust generos. Un nou studiu demonstrează însă că și femeile care apelează la chirurgia plastică au partea lor de câștig.
61% din femeile care au participat la un sondaj de opinie pe această temă au declarat că fac mai mult sex și sunt mai fericite după ce și-au pus silicoane, precum cântăreața americană Heidi Montag (foto).

Mai mult, 70% din totalul participantelor la sondajul realizat de site-ul RealSelf.com au admis că viața lor sexuală s-a îmbunătățit după operația de mărire a sânilor.
Real Self, o comunitate online a celor interesați de operațiile estetice, în care oricine poate schimba idei și poate afla informații noi despre aceste intervenții, a realizat sondajul timp de două săptămâni, iar femeile care și-au pus silicoane au fost rugate să-și exprime opinia despre viața lor sexuală înainte și după operație. Rezultatele indică faptul că femeile care și-au mărit sânii ajung mult mai ușor și mai des la orgasm, anunță cotidianul britanic Daily Mail.

"Concluziile sondajului nu sunt surprinzătoare. Am văzut o transformare în modul în care pacientele se îmbracă și cum se comportă la birou după ce au suferit o operație de mărire a sânilor. După observațiile mele, femeile se simt categoric mai încrezătoare după operație și se poate vedea cu ușurință cum această creștere a încrederii conduce la îmbunătățirea altor zone ale vieții lor", a declarat Dr. Andrew P. Trussler, un chirurg plastician din Dallas și totodată profesor asistent la Universitatea din Texas.

"Sunt pe deplin de acord, deoarece dacă a existat mereu o parte a corpului care vă afecta încrederea în momentele intime, atunci asta vă influențează și capacitatea de a vă relaxa și de a vă bucura. După ce am trecut dintr-o dată la o măsură de două ori mai mare a cupei sutienului, acea parte a corpului meu care mă punea mereu în încurcătură a devenit ceva de care sunt mândră și îmi dă încredere în relația cu partenerul meu", a declarat o sursă pentru Daily Mail.

"Nu e vorba doar de puterea de a impresiona un bărbat. Este vorba de a te simți bine tu însăți, ceea ce îți permite să te bucuri eliberată de o experiență sexuală fără inhibiții", a adăugat sursa citată de ziarul amintit.

Aproape un milion de femei din Statele Unite au recurs la operații de mărire a sânilor în ultimii trei ani care au costat, în medie, între 6.000 și 10.000 de dolari, relatează cotidianul britanic.

Pe o scală de la 1 la 10, 28% din femeile care au luat parte la sondaj admit că viața lor sexuală s-a îmbunătățit cu mai mult de patru puncte, iar 7,5 din 10 respondente au spus că operația "a meritat".

"Nu cred că sânii sunt doar pentru plăcerea bărbaților. Dacă o femeie își stăpânește propriul trup, atunci ea se va simți mai bine", a mai spus sursa citată de Daily Mail.

6 Iunie 2012