Robbie Williams ar face sex cu Mila Kunis

Cântăreţul britanic, căsătorit şi proaspăt tătic, a mărturisit că nu s-ar mai putea opri dintr-o partidă de sex cu actriţa americană pentru că aceasta este foarte frumoasă.

Robbie este căsătorit cu actriţa Ayda Field, cu care se înţelege minunat şi care i-a dăruit în august un băieţel, dar a recunoscut că i-ar fi greu să plece din pat de lângă Mila Kunis, informează site-ul femalefirst.co.uk.

În timpul unui interviu acordat postului britanic Capital Radio, artistul a fost întrebat dacă i-ar plăcea să se întâlnească cu Mila într-o cameră modestă de hotel.

"Sunt căsătorit şi îmi respect şi iubesc foarte mult soţia", a pecizat Robbie Williams. "Dar Mila ar putea să mă întâlnească la cel mai apropiat hotel, Travelodge. O cameră costă doar 27,99 de lire după amiaza, Mila, te aştept acolo", a glumit el, adăugând că actriţa americană e foarte frumoasă.

Văzând că Robbie ţine la glume, realizatorul interviului i-a mai servit una, întrebându-l dacă soţia lui Gary Barlow, colegul de la Take That, este atractivă.
Robbie a devenit imediat serios: "Nu din nou. Ştiţi câte probleme am avut în ultimul timp. Este jenant pentur amândoi, sunt căsătorit acum."

Artistul în vârstă de 38 de ani a vorbit despre soţia lui şi a mărturisit că îi face plăcere să-i schimbe scutecele fetiţei sale, Theodora, spunând despre această sarcină neplăcută că este "o experienţă cosmică".

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2012