Ramona Bădescu şi-a îngheţat ovulele

Vedeta a ajuns la o vârstă la care șansele de a deveni mămică sunt foarte reduse, astfel că a apelat la o procedură modernă.

La 45 de ani, Ramona Bădescu are o carieră reușită, dar nu și-a întemeiat o familie. În Italia, unde ea a devenit celebră, a avut mai multe relaţii, a fost chiar căsătorită cu un baron, însă nu a reuşit până acum să aibă un copil.

Vedeta a vorbit, într-un interviu acordat pentru emisiunea "Click", de la Prima TV, despre dorinţa ei de a deveni mămică, în ciuda vârstei sale.

"S-a rupt logodna, nu poţi să fii logodită cu cineva care e tot timpul plecat.

Cum te vezi mai rar, cu atât e mai bine. Italienii sunt geloşi, nu acceptă aşa ceva. M-am căsătorit cu munca mea în acest moment", a mărturisit ea.

Pentru a fi sigură ca poate deveni mămică şi la o vârstă mai înaintată, Ramona a apelat la o procedură modernă. I s-au recoltat ovule, iar acestea uu fost congelate şi depuse într-o bancă de profil din străinătate. "Am ajuns la o anumită vârstă şi nu pot concepe un copil, fără să aibă o familie.
Mi-am depozitat ovulele, pentru congelare şi păstrare, într-o bancă din străinătate, mai precis Elveţia"
, a explicat actrița.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Septembrie 2014