Playboy-ul francez Marcy de Soultrait: "Pippa e iubita mea"

Vicontele Marcy de Soultrait s-a lăudat, în faţa jurnaliştilor prezenţi la aniversarea fratelui său mai mare, Arthur, că Pippa Middleton e iubita sa.

Vicontele Marcy de Soultrait s-a lăudat, în faţa jurnaliştilor prezenţi la aniversarea fratelui său mai mare, Arthur, că Pippa Middleton e iubita sa.

Aflată lângă el, sora lui Kate Middleton şi cumnata lui William nu a răspuns decât râzând. Câteva ore mai târziu a fost surprinsă de ziarişti sărutându-se cu alt băiat, cu care a şi plecat de la petrecere.

Prezentă la petrecerea extravagantă a vicontelui Marcy De Soultrait la Paris, Pippa Middleton a provocat un adevărat scandal atunci când, a doua zi, în timp ce era condusă la gară, unul dintre prietenii săi a ameninţat un jurnalist cu un pistol, despre care toţi cei implicaţi susţin că era fals, anunță site-ul realitatea.net.

Marcy şi Pippa au apărut împreună la emisiunea "Le Petit Journal" de la postul de televiziune francez Canal+. Cei doi au fost filmaţi la petrecere şi Pippa poate fi văzută salutând jurnaliştii şi apoi aplecându-se către Marcy de Soultrait atunci când începe o melodie nouă pentru a-i spune că a e o melodie din filmul Drive. Atunci când de Soultrait încearcă să o facă să spună cum îi place petrecerea, Pippa spune că nu o deranjează să facă poze, dar că ar prefera să nu vorbească în faţa camerelor şi a jurnaliştilor.

Cotidianul britanic Daily Mail, citat de site-ul realitatea.net, scrie că ea a fost văzută sărutându-se cu un alt băiat, Antoine de Tavernost, fiul patronului televiziunii M6, cu care a şi plecat de la petrecere ţinându-se de mână.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Aprilie 2012