Patricia de la Amadeus e numai fibră! Iată cum a slăbit!

Patricia Cimpoiașu, frumoasa artistă care cântă la violoncel și la flute în trupa Amadeus, și-a modelat spectaculos corpul după câteva luni de antrenamente la sală, ghidată de un antrenor priceput.

Bruneta s-a ambiționat în vara anului trecut să își îmbunățească vizibil condiția fizică. A început atunci să facă mișcare singură acasă, urmărind pe internet cursuri de aerobic. Văzând că rezultatele întârzie să apară, a mers la sală unde, ajutată de un antrenor, a căpătat, în sfârșit, pătrățele pe abdomen și a ajuns să pozeze pentru coperta unei reviste destinate industriei de fitness.

Am început cu aerobic acasă, urmărind un tutorial cu Emilia Mezei, din anul 2000. Exercițiile îmi dădeau în fiecare dimineață energie și bună-dispoziție. Apoi, am început să merg la sală și să fiu ghidată de un antrenor personal. Acesta m-a învățat cum să lucrez folosindu-mi doar greutatea corpului.  Am făcut apoi antrenamente de XBody la Fit Express by Sorin Oprea.

Am făcut mișcare îmbrăcată cu un costum special conectat la electrozi. Acesta îți contractă zonele musculare prin diferite pulsații și intensități, în timp ce tu execuți mișcări de aerobic timp de 20 de minute. După aceste antrenamente am avut cea mai puternică febră musculară din viata mea. Însă efortul a meritat pentru că rezultatele au fost vizibile. După acea, am început să fac exerciții la aparate, să trag de fiare. A fost solicitant și o mare provocare pentru că trebuia să ajung într-o formă foarte bună în doar două săptămâni când aveam programată ședința foto pentru revista de fitness și culturism. Așa am ajuns să îmi petrec aproape fiecare dimineață în sala de forță, trăgând de fiare și făcând mersul fermierului”, povestește Patricia.

Artista și-a mărit masa musculată și și-a tonifiat trupul după ce a mers constant la sală, unde a avut antrenamente de o oră sau două ore. "Nu mi-am dorit să pierd kilograme, ci doar să îmi depășesc condiția fizică, să îmi măresc masa musculară și sa am corpul tonifiat. In prezent am mai multe kilograme decât înainte, însă deoarece am mai multă masă musculară.  Lucrez în prezent cu Max Fit (Andrei Marius Florian), un om extrem de pasionat, disciplinat și dedicat.  Imi amintesc că în prima zi de antrenament mi s-a făcut rău după primele 10 minute, m-am dus la toaletă și am vărsat. Am înțeles apoi că el a vrut doar să își dea seama de nivelul meu, iar eu eram atât de concentrată sa fac totul cât mai bine și cât mai multe exerciții, încât nu am realizat că organismul meu încă nu este obișnuit cu o nouă abordare.

Lui nu i se mai întâmplase niciodată așa ceva și a crezut că voi renunța. Însă a doua zi, la prima oră, eram deja înapoi la sală. Este un foarte bun pedagog și susținător, iar motoul lui este "Calitate, nu cantitate!". Cu toții avem tendința de a ne plânge la sală și de a spune "nu mai pot" ca și cum ne forțează antrenorul să ducem seriile până la capăt, dar asta mi-a plăcut la abordarea lui Max… te face să înțelegi că totul e după cât poți tu și cât îți dorești de la tine, în funcție și de cum te pregătești tu psihic și te motivezi”, spune artista.

Patricia are acum mai multă masă musculară și mult mai puțin strat de grăsime.
Am constatat că am cam 5 kilograme în plus, dar nu m-am speriat știind că totul este controlat și corespunzător noii abordări.

Acum am 56kg la 1,69cm înălțime și indice masă grăsime 18,2. Fetele de la masaj mi-au spus ca ar fi bine sa mai mănânc si eu cate un hamburger. În talie nu am avut niciodată mai puțin sau mai mult de 66 cm… poate pentru că nu depun pe acea zonă”, menționează vedeta.