Olivia Steer, furioasă după ce a fost atacată pentru că e împotriva vaccinurilor

După ce soția lui Andi Moisescu a spus că vaccinurile sunt inutile și chiar periculoase pentru cei mici, pagina ei de Facebook a fost asaltată de mesaje de dezaprobare. Vedeta a primit chiar și amenințări, lucru care a deranjat-o.

"Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele", a spus Olivia Steer, într-o emisiune TV.

Prin inocularea vaccinurilor, tocmai copiii vaccinaţi sunt o bombă cu ceas pentru toţi ceilalţi Olivia Steer
Mamă a doi copii, Olivia a fost acuzată virulent pe rețeaua de socializare, lucru care a determinat-o să reacționeze.

"Adepții vaccinurilor au teren de joacă berechet, pe toate canalele de televiziune, presă scrisă şi internet (unde opiniile anti-vaccin nu au acces niciodată).
Nu simt să le mai ofer unul, pe pagina mea. Am obosit să răspund logic la argumente ilogice cum ar fi <<copiii nevaccinati>> sunt un pericol pentru <<toţi copiii vaccinaţi>>. Cum aşa? Nu mai sunt copiii vaccinaţi imunizaţi şi protejaţi? Pentru că, de fapt, vaccinurile nu sunt eficiente (şi n-au fost niciodată)? Argumentele astea sunt croite de idioţi pentru idioţi. Din punctul de vedere al speciliștilor care nu fac sluj în faţă sistemului şi se exprimă conform conştiinţei, e exact pe dos.
Prin inocularea vaccinurilor, tocmai copiii vaccinaţi sunt o bombă cu ceas pentru toţi ceilalţi (şi pentru ei înşişi), pentru că sunt purtătorii acelor viruşi, atenuați desigur, dar care, de îndată ce găsesc condiţii prielnice (sistem imunitar slăbit), devin foarte vii şi agresivi (că dovadă tuberculoză pentru care se vaccinează masiv, degeaba)"
, a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2014