Oana Zăvoranu, din nou la spital!

Vedeta a fost transportată la spital, miercuri seară, în jurul orei 23.30. Ea a fost scoasă din casă pe o targă.

Oana Zăvoranu a fost transportată la o unitate medicală privată, în jurul orei 23.30. Ea a fost scoasă din casă pe o targă, înfofolită în pătură, cu ochelari de soare la ochi şi cu faţa acoperită.

La ora 19.00. o ambulanţă a fost chemată la locuinţa sa din centrul Capitalei. Apoi, la 22.30, o altă ambulanță a fost solicitată la aceeași adresă.

"Oana nu a vrut aseară să rămână în spital. Nu-i plăcea la Terapie Intensivă, cu oameni bolnavi. Aerul îi face bine, nu e nimic grav că am dus-o din nou la spital. Ea e foarte deshidratată. Am încercat să fac din camera ei un mic spital, dar nu s-a putut. Ea e lucidă, vorbeşte cu mine. mi-ar plăcea să rămână în spital. Nu-i place să fie văzută pe targă. Nu s-a întâmplat nimic grav. Doar pentru că e o ambulanţă în faţa casei, asta nu înseamnă că e grav. O ambulanţă privată poate fi chemată şi doar pentru transport", a spus Răzvan, care a intervenit telefonic la Cancan TV.

"O doare foarte tare capul. Trebuie să-şi facă o radiografie cervicală cât mai repede. De când o ştiu eu, lua acele medicamente. Din câte ştiu, le lua de cel puţin 10 ani", a spus Răzvan.

"Oana este bine, să nu uităm că aseară a fost externată pe proprie răspundere. Pentru asta trebuie să vină să-i continue tratamentul. Tot despre durerea aia de cap este vorba. N-o mai are chiar atât de tare. Sper să-şi revină în două zile. Cu mâncatul stă mai prost. Nu poate să mănânce foarte mult din cauza spălăturilor. Nu vă faceţi griji, mama ei e lângă ea. Atunci când am găsit-o inconştientă, a amestecat mai multe medicamente. Migrena asta a slăbit-o. Nu are gânduri sinucigaşe, e prea frumoasă viaţa. Nu îmi e frică că o să facă ceva. Aseară am stat până la patru dimineaţă de vorbă cu ea. S-a speriat şi ea. Pepe nu s-a interesat de ea, are şi el familia lui. Ce treabă are el? Eu sunt alături de ea", a spus Mariana Zăvoranu, la Cancan TV.


Potrivit ziarului Libertatea, mama Oanei și prietenul vedetei au dorit să o interneze din nou în spital. "O vom păcăli că va merge pentru a i se face vitamine şi va fi internată", a spus Răzvan Dumitrescu. Mărioara Zăvoranu a propus o soluţie mai drastică: "Am vorbit cu medicii de pe ambulanţă să o sedeze dacă trebuie, pentru a o duce la spital".

Medicii de pe ambulanţă nu au dorit să spună ce tratament i-au aplicat Oanei.

Oana Zăvoranu a fost internată luni la Spitalul de Urgență Floreasca, în stare de inconștiență, după ce a înghițit mai multe medicamente, tabloidele anunțând că vedeta ar fi încercat să se sinucidă. După ce a petrecut o zi la Terapie Intensivă, Oana a cerut să fie externată, pe propria răspundere. "Am luat-o pe semnătura mea, eu decid pentru ea, inclusiv pentru deces", a declarat Răzvan Dumitrescu după ce a adus-o acasă.


 

Foto:  Mediafax / Libertatea

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Decembrie 2012