Oana Zăvoranu ar putea sta 7 ani la închisoare pentru șantaj!

Dacă acuzaţiile se dovedesc reale, vedeta ar putea sta până la 7 ani după gratii.

Articolul 194 din Codul Penal prevede clar pedeapsa pentru șantaj: "Constrângerea unei persoane, prin violenţă sau ameninţare, să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, dacă fapta este comisă spre a dobândi în mod injust un folos, pentru sine sau pentru altul, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani".

Pentru circumstanțe agravante, care par să corespundă cu situația Oanei, pedeapsa crește: "Când constrângerea constă în ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată, pentru soţul acesteia sau pentru o rudă apropiată, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani", se precizează în articolul 194 din Codul Penal.

Oana Zăvoranu a fost reținută, joi, de poliţiştii bucureşteni, după ce a luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi şantajat, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale.

Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi.
Ea l-ar fi şantajat pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Oana Zăvoranu a fost ridicată de Poliţie la scurt timp după ce a primit banii de la doctor și audiată la Poliţia Sectorului 3.

Medicul estetician pe care l-ar fi şantajat Oana Zăvoranu este Marek Vâlcu, activ la o clinică privată din centrul Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme".

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu.

În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant pe Zăvoranu după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.

După ce Zăvoranu a primit banii, anchetatorii au aşteptat-o să se urce într-un autoturism şi să plece, împreună cu o prietenă. Ulterior, ea a fost oprită în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra ei.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2014