Nicoleta Luciu: "Nu pot să stau cu sânii bretele"

Vedeta spune că nu putea aștepta un an de zile, perioada recomandată de medici pentru operația de mărire a sânilor după naștere.

Vedeta spune că nu putea aștepta un an de zile, perioada recomandată de medici pentru operația de mărire a sânilor după naștere.


După ce mai mulţi chirurgi plasticieni au criticat operația de mărire a sânilor pe care a suferit-o la doar trei luni după naştere, Nicoleta Luciu a declarat că nu putea să aştepte un an de zile, perioadă recomandată de cei mai mulţi specialiști şi că are toată încrederea în medicul Kasem Abu Bakr, care a operat-o.

"Sânii erau într-o perfectă stare pentru operaţie, nu văd de ce nu m-aş fi operat. Nu pot să stau cu sânii bretele, şosete, să aştept să treacă anul şi după să-mi fac operaţia. Într-un an mai am multe chestii de făcut... Aşa au ieşit calculele, domnul doctor a ştiut exact ce face", a declarat Nicoleta Luciu în emisiunea "Poveştiri Adevărate", de la postul Acasă TV.


„Nicoleta a ajuns la parametrii în care poate fi operată fără probleme. Colegii au făcut comentarii pe marginea acestui caz au exprimat o opinie medicală, însă nu au fost în cunoştinţă de cauză”, a spus, la rândul său, explicat medicul Kasem Abu Bakr.


Ziarul "Ring" a publicat în această săptămână opiniile mai multor chirurgii plasticieni care apreciau că Luciu s-a operat prea devreme, la doar trei luni după naştere, ceea ce ar putea impune o nouă operație în următoarele luni.

Medicul Kasem Abu Bakr a susínut, în schimb, că tehnicile de chirurgie plastică au evoluat foarte mult în ultimii ani și că nu toți specialiștii din România  sunt la curent cu noutățile din acest domeniu.