Mirabela Dauer, despre operațiile sale estetice: "Vreau să-mi refac sânii, nu să-mi pun silicoane"

Cântăreața în vârstă de 67 de ai săi a mărturisit că a apelat, în urmă cu 18 ani, la chirurgul Ioan Lascăr pentru câteva îmbunătățiri ale aspectului ei fizic.

Într-un interviu acordat Andreei Berecleanu pentru site-ul esteticapremium.ro, Mirabela Dauer a spus că a scăpat de gușa inestetică și a mai suportat o intervenție la nivelul abdomenului: "Am avut două operaţii, am fost la domnul profesor Ioan Lascăr şi mi-am făcut guşa fiindcă slăbisem foarte tare şi îmi atârna la gât o piele. Mi-am făcut şi liposucție şi atât."

Cântăreața este foarte mulțumită de rezultate și spune că și-ar mai face o operație estetică: "Dacă aş putea mi-aş face toate operaţiile de pe lume.

Uite, vreau să-mi refac sânii, nu să-mi pun silicoane", mărturisit ea.

Mirabela Dauer a mai adăugat că are un stil de viață echilibrat și îi place să-și ofere câteva momente de răsfăț: "Nu mă machiez, nu pierd nopţile, nu fumez. Mă duc la cosmetică în fiecare lună, de o viaţă, de la 25 de ani, fac masaj de trei ori pe săptămână şi cam atât", a spus ea.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Februarie 2015