Mioara Roman, evacuată din vila de protocol: Avea restanțe de 500.000 de euro la chirie!

Fosta soţie a lui Petre Roman se mută din vila de protocol în care a locuit timp de 25 de ani, aflată în cartierul bucureştean Primăverii.

Mioara Roman locuia din 1990 în casa care aparţine Regiei Autonome a Patrimoniului de Stat (RAPPS). În ultimii ani, după ce a divorţat de Petre Roman, RAPPS a dat-o de mai multe ori în judecată pe Mioara Roman pentru a recupera chiria restanţă pentru locuinţa de protocol, atribuită fostului ei soţ când era premier, relatează Pro TV.

Anul trecut, restanţele se ridicau la o jumătate de milion de euro. În urmă cu câteva săptămâni, mama Oanei Roman a acceptat propunerea Regiei Protocolului de Stat de a se muta într-un apartament cu trei camere din centrul Capitalei, care aparţine tot RAPPS.

Joi, câteva maşini au transportat mobila şi o parte din lucruri, relatează postul citat.

În urmă cu câteva zile, Guvernul a oferit aceeaşi vilă ca reşedinţă pentru fostul preşedinte Traian Băsescu, însă acesta a refuzat propunerea.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2015