Mihaela Rădulescu se ia de homosexuali: "Câți strămoși de daci sunt încântați ca fiul lor să facă nuntă cu alt bărbat?"

Vedeta și-a exprimat, pe blogul ei, părerea despre drepturile minorităților sexuale şi despre modul în care acestea se manifestă.

Mihaela Rădulescu susține că îşi asumă valul de critici pe care îl va provoca pentru faptul că a îndrăznit să nu fie "politically" corectă. Ea a explicat că a scris comentarriul în calitate de mamaă şi că este deranjată de faptul că fiul ei trebuie să asiste la lucruri care nu au, spune ea, legătură cu normalitatea.

"(....)Nu prea avem voie să dezbatem la liber, pentru că încălcam drepturile unei minorități.

Aproape că nimeni nu se mai gândește că minoritatea cu pricina încalcă morala majorității și drepturile ei la normalitate, pentru că, iată, suntem obligați să fim <<politically>> corecți. (....) Dreptul la opinie, dreptul la libertatea de exprimare au luat-o la fel de tare pe arătură, devenind ori un prilej de a înjura pe oricine și orice, dar și o ocazie minunată de a tăcea mâlc, căci orice spui împotriva unei minorități te transformă într-un monstru îngust la minte, într-o paria a unei societăți înnebunite după deschidere.
Oare ?!:)))) În câte familii de români, mai ales de prin provincie, părinții sunt fericiți că băiatul lor începe să-și penseze sprâncenele și să gesticuleze feminin când tăie lemnele în curte? Câți strămoși de daci sunt încântați de ideea de a face nuntă fiului lor cu un alt bărbat din sat ?!:)))"
, a scris vedeta.