Mariah Carey, sexy ca la 20 de ani: Vedeta a pozat într-un costum de baie croșetat

Cântăreața demonstrează încă o dată că arată fabulos la 43 de ani, în imaginea de promovare a noului ei single, "The Art Of Letting Go".

Vedeta le-a prezentat celor peste 14 milioane de admiratori de pe Facebook coperta noului single. În materialul foto de promovare, Mariah arată senzațional în costumul de baie croșetat, cu o plajă însorită ca fundal.

Artista a postat imaginea și numărătoarea inversă până la lansare. "Mai sunt 14 zile!!!", a scris nerăbdătoare pe pagina sa. Ea le-a promis fanilor că noua piesă va fi lansată pe 11 noiembrie.



Mariah Carey s-a refăcut după ce și-a rupt mâna dreaptă, în iulie, în timpul filmărilor la videoclipul "#Beautiful', un remix cu artistul Jeezy, regizat de soţul cântăreţei Nick Cannon. Potrivit contactmusic.com, vedeta s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut din cauza tocurilor prea înalte ale pantofilor pe care-i purta în timpul filmărilor.



În ciuda loviturii suferite, Mariah a cântat în cadrul unui concert caritabil pentru ajutorarea victimelor uraganului Sandy, desfăşurat pe 13 iulie, în Central Park din New York.



În august, artista americană a decis să asigure vocea unui personaj din serialul animat de satiră "American Dad!", care prezintă evenimentele din viaţa agentului CIA Stan Smith şi a familiei sale. Mariah Carey va asigura vocea unui personaj descris de reprezentanţii televiziunii americane Fox drept "un dresor de animale foarte bădăran".

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele.

Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de copii. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.



Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, graţie piesei "Touch My Body".

Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1, notează agenția Mediafax.

Mariah Carey s-a căsătorit cu actorul şi rapperul Nick Cannon pe 30 aprilie 2008.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2013