Lucian Mîndruţă a stârnit revolta tinerilor pe Facebook

După ce zilele trecute a circulat zvonul că încorporarea ar deveni obligatorie pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, realizatorul TV a comentat subiectul, ironizându-i pe tinerii care au anunțat că nu vor accepta să se pregătească pentru război.

Mesajul tăios pe care l-a scris Mîndruță a atras o mulțime de comentarii pe rețelele de socializare.  

"Am auzit că nu vrei la oaste. Că n-ai chef să-ţi aperi ţara. Că e scârbos să pui mâna pe puşcă, că nu e eco. Că e imoral să mergi la război pentru ăştia care ne conduc. Nu mai zic pentru America şi multinaţionalele care ne bagă hamburgerul pe gât şi vaccinul pe venă.

Yuck, am înţeles că e şi noroi! Deci, ce ziceai? Că nu merită să aperi România? Tot ce se poate. Dar te previn că nu despre România e vorba în acest conflict dintre două feluri de a vedea lumea, între Orient şi Occident. E vorba de tine, deşteptule! Pe ţine trebuie să te aperi, şi după aia pe noi!", a scris jurnalistul.

Cuvintele lui Mîndruță au provocat un val de reacții ale celor care s-au simțit vizați.
Aceștia l-au criticat pentru poziția lui şi l-au anunțat că se vor înrola atunci când îl vor vedea pe el în prima linie, cu armă în mână, alături de toți băieții de bani gata din România.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Februarie 2015