Kim Kardashian are statuetă nud

Un artist controversat a prezentat ultima sa creație, o statuie nud a starletei TV KIm Kardashian.
Daniel Edwards, specializat în imortalizarea figurilor reprezentative ale culturii pop, a declarat că a realizat această sculptură pentru ca iubitorii de artă să poată atinge burta vedetei și să-i ureze astfel noroc.

Statueta se alătură astfel seriei de lucrări intitulată "Celebrity Baby Boomer", care a început în 2006 cu o sculptură controversată, reprezentând-o pe Britney Spears în timp ce năștea pe o un covor din blană de urs.

Statueta fără mâini, denumită LA Fertility, este expusă la Galeriile LAB ART din Los Angeles și este descrisă ca o "reprezentare la dimensiuni reale a lui Kim Kardashian, cu formele rotunde și sânii plini cu lapte, cu buricul ieșit în față și cu picioarele". 
 
 

"Are o burtă voluminoasă care îi va îndemna pe vizitatori să o atingă și să-i ureze noroc și succes", a declarat Cory Allen, purtătorul de cuvânt al galeriei din Los Angeles.
 
 


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iunie 2013