Jennifer Lopez a închiriat o plajă

Cântăreața a plătit în weekend aproape 1.000 de dolari pentru a închiria o parte a plajei din Long Beach pentru ea, copiii și prietenul ei, Casper Smart.
Cântăreața a plătit în weekend aproape 1.000 de dolari pentru a închiria o parte a țărmului din Long Beach pentru ea, copiii și prietenul ei, Casper Smart.

J Lo a plătit 925 de dolari municipalității din Long Beach, pentru a rezerva sâmbătă plaja Marine Beach, cu o suprafață de 315 metri pătrați. Departe de orice intrus, vedeta s-a bucurat sâmbătă de soare, de apa oceanului și de nisipul fin alături de copiii ei, de prietenul său, dansatorul Casper Smart,  și de câțiva prieteni, relatează site-ul tmz.com.

Pentru a asigura intimitatea vedetei, salvamarii au delimitat zona din apă rezervată cu geamanduri și au ținut închise porțile plajei.

Potrivit TMZ, Jennifer Lopez și însoțitorii ei s-au plimbat cu jet ski-urile și au angajat un instructor de surfing, care să le arate câteva mișcări, apoi s-au plimbat cu bicicletele.

Foto: TMZ
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2012