Geørge este “Men of the Year 2015”!

Geørge (Jorge) incheie in forta anul 2015! S-a rebranduit, si-a facut propriul studio de inregistrari, Panda Music, a scos doua super piese si are noi si multe proiecte profesionale.

In plus, aseara a primit trofeul Men’s Health Men of the Year 2015 pentru puterea de transformare de care a dat dovada! In luna iunie, Geørge a pozat pentru coperta revistei Men’s Health intr-o forma de zile mari!

Artistul s-a pregatit intens pentru acest shooting si a facut antrenamente dupa antrenamente pentru a obtine un abdomen de invidiat. Si-a redefinit masa musculara si si-a schimbat total meniul si modul de viata. Rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor. Drept urmare,  pentru ca a avut ambitia sa inceapa cu dreptul schimbarile din viata sa, Geørge care e acum pe val cu piesa "Nimeni nu-i perfect" - care a ajuns la 3 milioane de vizualizari pe Youtube in doar 3 saptamani de la lansare -  a primit aseara distinctia “Men of the Year 2015”.

"Sunt onorat sa primesc titulatura de "Men of the year 2015" a revistei Men's Health.

Anul acesta a fost unul cu multe surprize. Acum m-au responsabilizat si mai mult cu acest premiu", a declarat Geørge incantat.

Dupa succesul inregistrat cu piesa "Nimeni nu-i perfect", artistul s-a gandit sa le daruiasca fanilor un cadou de sarbatori, alaturi de Anda Adam, Lora si What's Up, mai precis un colind vesel, insotit de un videoclip plin de culoare.