Fostul şi actualul iubit al lui Halle Berry s-au luat la bătaie!

Top modelul canadian Gabriel Aubry, fostul iubit al actriţei, a avut o altercaţie cu actualul ei logodnic, actorul francez Olivier Martinez.

În urma altercaţiei, Gabriel Aubry a fost arestat joi dimineaţă informează site-ul revistei People. Tensiunile par să se intensifice în relaţia pe care Halle Berry o are cu fostul ei iubit, după ce în această lună un tribunal american i-a interzis actriţei să se mute în Franţa cu fiica ei, Nahla, provenită din relaţia cu Aubry, notează agenția Mediafax.

O altercaţie destul de serioasă s-a produs joi dimineaţă, la reşedinţa pe care celebra actriţă o deţine în California. Fostul ei iubit, modelul canadian Gabriel Aubry, şi actualul ei logodnic, actorul Olivier Martinez, au început să se bată. În acea dimineaţă, Aubry o aducea pe fiica sa, Nahla, în vârstă de patru ani şi jumătate, la casa mamei acesteia, Halle Berry, unde urma să petreacă Ziua Recunoştinţei.



Potrivit site-ului TMZ.com, Martinez, în vârstă de 46 de ani, l-a abordat pe Aubry (36 de ani), pentru a sta puţin de vorbă, însă cei doi bărbaţi au început să se bată.

Ambii au fost răniţi - Martinez se pare că are o mână ruptă şi răni în zona gâtului, iar Aubry are o coastă ruptă, contuzii la nivelul feţei şi probabil traumatism cranian - şi au primit tratament medical la spital.

După ce a fost externat, Aubry a fost arestat pentru violenţe fizice, a declarat Andrew Smith, de la Poliţia din Los Angeles. Cauţiunea a fost stabilită la 20.000 de dolari.

Gabriel Aubry a fost eliberat ulterior, relatează TMZ, care a publicat imagini cu rănile de pe mâinile lui Olivier Martinez.

În plus, revista People susţine că un ordin de restricţie a fost emis pe numele modelului Gabriel Aubry, care îi interzice acestuia să se apropie la o distanţă mai mică de 91 de metri de Halle Berry, Olivier Martinez şi Nahla.

Halle Berry a depus o cerere la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California, în care a cerut permisiunea de a se muta în Franţa, pentru că se teme pentru viaţa fiicei ei.

Însă, la începutul lunii noiembrie, cererea i-a fost refuzată.

Un tribunal american a decis deja ca Gabriel Aubry să poată să-şi viziteze fiica doar în prezenţa unei terţe persoane, care să supravegheze acele întâlniri şi să se asigure că Nahla este în siguranţă. Justiţia americană i-a cerut deja modelului canadian să urmeze mai multe cursuri de consiliere.

Gabriel Aubry a fost acuzat de rasism, după ce a declarat că fosta lui parteneră de viaţă, actriţa americană Halle Berry, este o "negresă". Halle Berry a cerut custodie unică asupra micuţei, iar Aubry a cerut la rândul lui să împartă custodia copilului cu mama ei.

De asemenea, în aprilie, Halle Berry a fost obligată printr-o hotărâre emisă de un judecător de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din California să-i plătească fostului ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry, o pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună, informează Mediafax.

Halle Berry, care s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă cu actorul Olivier Martinez, a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.

Actriţa americană a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Foto: Hepta / TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2012