Ellie White se ascultă în 11 ţări

Artista este cerută în concerte în Rusia, Spania, Italia şi Pakistan.
Cariera cântăreţei Ellie White se află în continuă ascensiune internaţională, piesele ei licenţiate în 11 ţări. Odată cu difuzările internaţionale şi cu prezenţa lui Ellie White în topuri externe au apărut şi cererile de concerte din ţări precum Rusia, Spania şi chiar Pakistan.

“Piesele lui Ellie au fost licenţiate până acum în ţări precum Italia, Grecia, Cipru, Serbia, Rusia, Polonia, Azerbaijan, Armenia, Georgia, Ucraina şi Belarus. În Franţa, Canada şi Statele Unite, piesele lui Ellie se ascultă la radiouri on-line, însă nu au existat până acum cereri de licenţiere în aceste ţări”, declară Doru Tinca, managerul lui Ellie White.

Odată cu difuzările externe au început şi cererile de concerte, iar agenda lui Ellie White se anunţă plină de concerte în afara ţării în următoarea perioadă.
“Ellie a susţinut primele ei concerte internaţionale în Italia şi vom reveni în Peninsulă pentru o altă serie de show-uri încă din luna februarie. Pentru această primăvară mai rămân doar de stabilit datele unor concerte în Rusia, Spania şi chiar Pakistan”, mai declară Doru Tinca.

Remarcabilă este ascensiunea cântăreţei în topurile din Spania, piesa “Power of  Love” fiind inclusă spre vânzare pe iTunes Spania, începând cu 9 ianuarie.