Delia Matache, "împuşcată" cu un pistol cu bile la un concert

Artista a susținut un concert, sâmbătă seară, la Zilele Oraşului Flămânzi. N-a fost însă un eveniment plăcut pentru ea, pentru că a părăsit scena supărată.

Delia și-a început recitalul n jurul orei 22:00. La un moment dat, ea s-a îndreptat spre marginea scenei, s-a apropiat de un tânăr aflat în primele rânduri şi i-a cerut pistolul pe care acesta îl ținea în mână și care părea să fie o jucărie.

Vedeta a mai cântat câteva zeci de secunde, timp în care s-a dus cu pistolul la unul dintre colegi, întrebându-l din semne dacă ştie cum funcţionează şi până la finalul piesei nu i-a mai dat drumul din mâini.

Apoi, la sfârşitul piesei, s-a apropiat din nou de public. "Funcţionează pe bile, da? Este foarte urât ce aţi făcut, să nu mai faceţi niciodată aşa ceva, chestia asta rămâne la mine", a spus Delia.

Artista a părăsit imediat scena. Ea a dat de înţeles că în timpul spectacolului a fost împuşcată de mai multe ori cu bile, lucru pe care l-au reclamat şi alţi spectatori din primele rânduri, care nu ştiau ce se întâmplă, relatează site-ul botoşăneanul.ro, citat de Click!.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 August 2014