Dana Savuica are emisiune la Giga TV

Dupa o scurta vacanta, cu sarbatorirea Noului An la Berlin si o masina primita de Craciun, inca din primele zile ale anului Dana Savuica a aflat ca noul post Giga TV doreste sa o prezinte ca una dintre vedetele principale ale televiziunii.

Dupa o scurta vacanta, cu sarbatorirea Noului An la Berlin si o masina primita de Craciun, inca din primele zile ale anului Dana Savuica a aflat vestea mare ca noul post Giga TV doreste sa o prezinte ca una dintre vedetele principale ale televiziunii.


Anca Florea, redactor sef la Stiri, a contactat-o pe Dana si i-a cerut sa readuca in atentia publicului telespectator rubricile de shopping pe care le-a prezentat cu succes si o emisiune de info-divertisment, in prime-time.
 
Pe 23 ianuarie, de ziua ei, s-a lansat si postul Giga TV.

Dana Savuica a fost sarbatorita in direct de catre toata familia redactionala, primind urari, flori si un tort cu fructe de padure - dulcele sau preferat. Petrecerea a continuat alaturi de cativa prieteni, avandu-l ca amfitrion pe celebrul saxofonist Toni Ceb.


Pe Dana Savuica o puteti urmari la Giga TV in matinalul de la 6.00-9.00, "Dimineata iti schimba viata", cu rubrica de shopping si life style “By Dana Savuica” iar in fiecare vineri  seara, intre orele 19.00-21.00, cu emisiunea “Etiquette by Dana Savuica”- o emisiune de info-divertisment ce isi propune sa prezinte viata sub toate aspectele ei, avand cate doi invitati si materiale realizate despre stilul de viata cosmopolit intr-o tara plina de surprize.


 
Pe 24 ianuarie, Dana Savuica a lansat cea de-a opta colectie de haine si accesorii “Etiquette by Dana Savuica”, unde in mai putin de cateva ore a avut Sold Out la cateva produse. Colectia a fost vanduta in 10 tari ale Europei de Est.