Cristina Bălan, fosta solistă a trupei Impact, a câştigat "Vocea României"

Publicul şi-a ales favorita şi aceasta a fost Cristina Bălan, cântăreaţa care în urma cu 15 ani făcea furori cu trupa Impact.

Tudor Chirilă, antrenorul Cristinei Bălan, a fost surprins de voturile publicului, dar susţine că Cristina îşi merită pe deplin locul 1.

"M-a surprins ierarhia, e adevărat. Dar Cristina şi-a meritat din plin locul 1. Mă aşteptam la altcineva pe locul 2", a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Cristina Bălan a câştigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a încântat publicul cu prestaţiile sale artistice.

În marea finală, Cristina a cântat alături de Tudor Chirilă piesa Vama Veche, apoi a vrăjit audienţa cu melodia "This is my life". Publicul a aplaudat îndelung şi după ce a interpretat melodia “The show must go on”, alături de Corul Regal.

"Să ştiţi că sunt o persoană modestă şi care are îndrăzneala de a avea visuri mari. După concurs, m-am gândit să fac ce îmi place cel mai mult, muzică, adică...
Copiii vor beneficia, copiii mei şi ai altora vor beneficia de o parte din acest premiu. Să ştiţi că nu am uitat de voi, cei care m-aţi susţinut, care m-aţi votat, care aţi crezut în mine şi care aţi simţit exact ce am vrut să transmit. Pentru voi este!!!"
, a declarat Cristina după concurs.

Pe locul al doilea în topul preferinţelor s-a clasat concurentul lui Marius Moga, Tommy Weissbuch. Iar următoarele două locuri au fost ocupate de cei doi concurenţi pe care i-a avut Smiley în finală: Tobby Ibitoye pe locul al treilea şi pe ultimul loc s-a clasat Michele Kotcha.
Loredana nu a avut un concurent în finală.

Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact, a studiat muzica încă din clasele primare. Mult mai târziu a ajuns studentă la Conservator, dar a renunţat după doi ani la acesta din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV. În 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, iar mai târziu a înfiinţat trupa ABCD.

De un an şi zece luni, Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, este mama unor gemeni, Toma David şi Matei Nikolas.

 Foto: http://vocearomaniei.protv.ro


Vocea Romaniei - Finala 2015: Cristina Balan - This Is My Life

pe vocearomaniei.protv.ro