Cher, la 66 de ani: cum arată acum cântăreaţa

Una dintre cele mai longevive şi mai cunoscute cântăreţe din întreaga lume, Cher arată foarte bine la o vârstă înaintată.

 

La 66 de ani, cântăreaţa şi actriţa pare să nu mai îmbătrânească. Ea a apărut ieri la premiera documentarului despre David Geffen, fondatorul casei de discuri ce îi poartă numele, ce a avut loc în Beverly Hills, California. Filmul se intitulează "Inventing David Geffen", relatează agenția Mediafax.



La sfârşitul lunii august a acestui an, a apărut informaţia conform căreia Cher s-ar căsători din nou, dar cântăreaţa a dezminţit acest lucru.

Cher a devenit celebră în anii '60, când a făcut parte din grupul Sonny&Cher, alături de Sonny Bono, care a fost şi soţul ei.

Sonny şi Cher s-au căsătorit în 1963 şi au divorţat în 1975.

Cântăreaţa a mai fost căsătorită cu muzicianul Gregg Allman, cu care s-a cununat în anul divorţului de Sonny Bono, 1975, şi de care s-a despărţit doi ani mai târziu. Divorţul de Allman a fost finalizat în 1979, notează Mediafax.

Cher a mai avut relaţii cu câţiva bărbaţi celebri din showbiz, precum Tom Cruise, Val Kilmer, Warren Beatty, Eric Clapton şi Richie Sambora.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Noiembrie 2012