Chef Adrian Hădean și-a petrecut sărbătorile de iarnă în familie

După un sezon incendiar al celui mai urmărit cooking show din România, finalul de an l-a prins pe Chef Adrian Hădean alături de familie și cei dragi.

Sărbătorile de iarnă i-au adus Chef-ului liniște, odihnă și momente neprețuite alături de familie. De Crăciun, Adi a ales să se relaxeze, așa că pregătirea preparatelor tradiționale nu a mai fost sarcina lui. Totuși, dacă pentru masa de Crăciun nu a gătit nimic, pentru petrecerea de Anul Nou nu s-a putut abține și a gătit pork belly, ciorbă de burtă după rețeta soției sale și o rețetă revizuită a celebrelor ouă umplute.

„Sărbătorile de iarnă mi-au adus un dar neprețuit: prilej de tihnă și multe clipe minunate alături de soția mea și de fiul nostru.

Am petrecut acasă, înconjurat de cei dragi. Momente mult așteptate, după un sezon destul de încărcat”, a declarat Chef Adrian Hădean. “Nu am neglijat nici mişcarea în aer liber: am alergat aproape zilnic, am călărit prin pădure, am făcut plimbări lungi între mese”, a mai adăugat acesta.

Chef Adrian Hădean nu a neglijat publicul amator de rețete și a postat constant pe blogul personal (www.adihadean.ro) rețetele unor preparate dedicate sărbătorilor de iarnă care tocmai s-au încheiat.
Feluri de mâncare comune și simplu de pregătit, reinterpretate de Chef, se regăsesc într-o prezentare impecabilă pe blogul acestuia. Eforturile sale nu au fost în zadar, în ultima zi a anului trecut înregistrând peste 100.000 de accesări ale blogului său cu rețete.