Beckham a făcut un copil să plângă

Un copil apare plângând într-un magazin Adidas, lângă el putând fi observat starul britanic David Beckham, fost component al "naţionalei" Angliei, actualmente jucător la clubul american de fotbal LA Galaxy.

Într-o imagine emoționantă, un copil apare plângând, într-un magazin Adidas, lângă el putând fi observat starul britanic David Beckham, fost component al "naţionalei" Angliei, actualmente jucător la clubul american de fotbal LA Galaxy.

Copilul, Christian Lewis, a izbucnit în lacrimi în momentul în care l-a văzut pe David Beckham în magazinul Adidas din Westfield, aflat în apropierea Parcului Olimpic, relatează cotidianuul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

David Beckham este idolul copilului, după cum a precizat mama lui Christian, Elaine, iar surpriza de a-şi vedea fotbalistul preferat în carne şi oase i-a produs băiatului o bucurie nemărginită: "E eroul lui.

David Beckham a apărut deodată în faţa noastră. Fiul meu a început să plângă şi m-a făcut şi pe mine să plâng. A fost uimitor", a declarat aceasta.

Starul l-a îmbrăţişat pe Christian, apoi a făcut o poză cu băiatul şi cu mama acestuia.

60 de persoane s-au bucurat de întâlnirea cu David Beckham, vedeta engleză mărturisind că experienţa a fost unică şi pentru el: "A fost o experienţă unică pentru mine şi pentru persoanele care au participat, au fost câteva reacţii extraordinare şi le-am surprins pe toate în fotografii.
Ador să mă întorc în Londra şi aceasta a fost o bună oportunitate de a mă implica în campania Adidas şi să fiu alături de echipa Marii Britanii"
, a susţinut Beckham.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Iulie 2012