Anna Lesko îşi acuză fostul impresar: "A luat pâinea de la gura copilului meu"

Cântăreaţa a aflat că Florin Nedelcu, cel cu care ea a colaborat timp de cinci ani, a profitat de încrederea sa şi a înşelat-o.

Anna Lesko a vorbit în termeni foarte duri, în emisiunea "WOWbiz", despre colaborarea cu fostul ie impresar: "Am încetat colaborarea cu Florin Nedelcu, impresarul meu. Trebuie să recunosc că m-am simţit escrocată. El a luat pâinea de la gura copilului meu, el nu ştie pentru că nu are copii. La ultimul concert de Revelion am întârziat pentru că el nu mi-a pus la dispoziţie o maşină atât de bună care să facă faţă traficului din acea seară.

Am ajuns acolo şi organizatorul a fost extrem de nemulţumit pentru că am întârziat 45 de minute şi lumea a plecat. N-am mai cântat şi am întrebat ce se întâmplă cu avansul. El mi-a spus că nu există niciun avans deşi mereu se plăteşte un avans înainte de fiecare eveniment. I-am spus că nu se poate aşa ceva. Am vrut să mă duc să cant gratis pentru că mă simţeam prost faţă de omul acela care a fost nemulţumit de ce s-a întâmplat de Revelion.
Până la urmă mi-a spus că a găsit 1.000 de euro în contabilitate pentru situaţia de atunci"
, a povestit artista.

Vedeta a spus că nu are nicio consideraţie pentru Nedelcu după ceea ce s-a întâmplat. "L-am găsit pe acel domn şi am aflat tot ce mi-a ascuns. M-a păcălit groaznic, mare mincinos, m-a dezamăgit grav", a spus ea la "WOWbiz".

Nedelcu nu a dorit să intre într-o dispută cu Anna Lesko. El i-a trimis însă un mesaj prin intermediul celor de la Kanal D: "Să fii sănătoasă, bogată şi fericită".

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2015