Andreea Mantea: "Câteodată mi-e scârbă că sunt femeie"

Vedeta le acuză pe femeile care sunt în stare de orice pentru a cuceri un bărbat. Ea consideră că aceasta este o formă de prostituție şi nu le înțelege atitudinea.
"Câteodată mi-e ruşine că sunt femeie. Câteodată mi-e scârbă că sunt femeie. Ce mi-a fost dat să văd... felul în care se vând", a spus Andreea pentru Antena Stars. Asta nu înseamnă însă că le plânge de milă bărbaților: "Bărbaţii se descurcă, întotdeauna îşi găsesc culcuş lângă altă femeie...", a declarat vedeta.

Acuzată că "sparge casele", prezentatoarea TV se apără și spune că renumele de "spărgătoare de căsnicii" i se trage de pe vremea când a intrat în lumea showbiz-ului.
Pe atunci, ea avea o relație cu omul de afaceri Andrei Ţârdea, care era căsătorit şi avea un copil. "Nu am făcut asta niciodată. Eu am stat cu cineva, nu am ştiut că e însurat, iar când am aflat l-am părăsit. A fost greu", a spus "Burlăcița".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Septembrie 2014