Andreea Ibacka, la perfuzii din cauza unor stridii

O seară normală a luat o turnură periculoasă pentru Cabral și soția lui. La scurt timp după ce ei au luat masa într-un restaurant, Andreea s-a simțit foarte rău.

Cabral a trecut prin clipe dificile după ce a ajuns cu soţia la spital.

"Ieri seară am fost cu soţia la voi, eu am băut o apă, ea a mâncat midii. La 30 de minute după ce am plecat de la voi au început crampele dureroase, apoi vărsăturile succesive. La 04:00 A.M. am chemat salvarea, au pus-o pe perfuzii, doar aşa s-a liniştit pentru câteva ore. Acum scriu mesajul asta din camera de primiri urgenţe a Spitalului Militar din Constanţa, iar se simte foarte rău, s-ar putea să o interneze.

Vă scriu mesajul solicitându-vă un punct de vedere înainte de a acţiona în orice fel", este mesajul pe care prezentatorul TV l-a adresat conducerii restaurantului și pe care l-a publicat apoi pe pagina lui de Facebook.

"Asta le-am scris. Aștept acum sa văd ce zic ei. Nu vreau să sar înainte vreme, dar nici să stau degeaba nu pot... Restaurantul este din Constanța, evident", a mai scris Cabral.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2014