Anamaria Prodan a plecat în Turcia ca să-şi scoată silicoanele

Vedeta are antecedente în familie de cancer la sân. În plus, ea se confruntă şi cu trei hernii de disc care o supără, aşa că a decis să renunţe la implanturi.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a ajuns la concluzia că sănătatea este mai importantă decât frumuseţea. Ea a luat decizia de a-şi scoate implanturile de silicon la o clinică privată din Turcia, Esteworld.

Pe fondul unor antecedente în familie în ceea ce priveşte cancerul la sân (ea fiind în acelaşi timp o susţinătoare activă în lupta contra cancerului la sân) şi a faptului că se confruntă şi cu alte probleme medicale (trei hernii de disc supărătoare), Anamaria a plecat în Turcia, cu soţul ei, pentru a fi supusă intervenţiei chirurgicale de înlăturare a implanturilor cu silicon, relatează wowbiz.ro.



Cei doi sunt însoţiţi de Ensar Duman, reprezentantul Esteworld România, pentru a fi supusă intervenţiei chirurgicale de înlăturare a implanturilor cu silicon.

După ce a analizat riscurile care pot surveni în timp, Anamaria Prodan a decis că e mai bine să acţioneze preventiv. Potrivit site-ului citat, familia îi este alături în acest demers, dorind să elimine orice risc de apariţie a unor probleme de sănătate.

Anamaria preferă discreţia în ceea ce priveşte intervenţia, astfel că nu va face declaraţii pe acest subiect, mai scrie wowbiz.ro.