Oana Zăvoranu trebuie să-i dea bani lui Pepe pentru că l-a făcut "ţigan"

Zăvoranca este bună de plată. După ce şi-a jignit fostul soţ, pe Pepe, Oana trebuie să-i plătească acestuia daune morale în valoare de 10.000 de lei. Oana a pierdut procesul intentat de
Zăvoranca este bună de plată. După ce şi-a jignit fostul soţ, pe Pepe, Oana trebuie să-i plătească acestuia daune morale în valoare de 10.000 de lei.
Oana a pierdut procesul intentat de Pepe pentru declaraţii defăimătoare, potrivit jurnaliştii de la România TV. Astfel că, Zăvoranca trebuie să-i plătească lui Pepe daune morale în valoare de 10.000 de lei.
Se pare că, în motivarea deciziei, judecătorii au scris că "Oana Zăvoranu şi-a jignit grav fostul soţ, iar apelativele «ţigan» şi «homosexual» pe care i le-a adresat lui Pepe au un caracter profund şicanator". Mai mult, judecătorii nu au ţinut cont nici de faptul că Oana şi-a cerut de fiecare dată scuze, aşa că vedeta trebuie să scoată acum din buzunar cei 10.000 de lei.
Pe de altă parte, Pepe a declarat că nu se va folosi de banii pe care Zăvo este obligată să îi plătească, urmând ca sumă să ajungă la copiii nevoiaşi.