Adrian Cristea făcut praf de Bianca Drăguşanu!

Lache, prost, beţiv, cam acestea ar fi apelativele pe care le foloseşte asistenta lui Capatos atunci când vorbeşte de fostul ei iubit. E clar, iubirea s-a dus, dar sinceră să fiu nici nu ştiu

Lache, prost, beţiv, cam acestea ar fi apelativele pe care le foloseşte asistenta lui Capatos atunci când vorbeşte de fostul ei iubit. E clar, iubirea s-a dus, dar sinceră să fiu nici nu ştiu dacă a existat vreodată. În fine...

Aşadar, Biencuţa drăguţa a fost înregistrată în timp ce discuta la o cafenea cu o prietenă de-a ei, cât de mult o terorizează Cristea, câte mesaje îi dă, câte telefoane şi cum vrea el să-i ceară inelul înapoi.

De răspuns nu-i răspunde la telefon, iar inelul nu vrea să-l dea înapoi nici în ruptul capului. Pey, la câţi bani valorează, cum să renunţi la aşa ceva.????
Acum o să-mi spui că fata poate să discute orice cu prietenele ei. Categoric că ai mare dreptate, însă, atunci când eşti şi te crezi mare persoană publică eşti puţin mai atent.

Nu cred că Tina Turner, Celine Dion sau chiar Rihanna au fost auzite vorbind astfel în public.

Şi mai cred că în străinătatea ideea de paparazii este foarte bine pusă la punct, deci ocazii ar fi existat cu duiumul.

Clar este faptul că Bianca noastră doar se crede mare vedetă, dar nu se comportă ca atare. Limbajul folosit, situaţia în sine, apelativele, gesturile, toate acestea o trădează pe această mare divă a zilelor noastre. Vulgaritatea, limbajul de mahala, comportamentul îndoielnic, fiţele nejustificate şi oportunismul nu sunt demne de un om care se autointitulează VEDETĂ.

Aici poţi auzi discuţia.