William şi Kate: 6 foste iubite ale prinţului

4 Mai 2011
A făcut ca multe femei să întoarcă privirea după el. Viitorul rege, William, este un bărbat frumos, pe care multe femei doreau, parcă, să-l protejeze după moartea tragică a mamei lui. Mereu a încercat să-şi ţină viaţa privată departe de ochii lumii, fiind o persoană mai mult timidă decât extravagantă.

William a preferat mereu femeile frumoase, din familii bune, cu inclinaţii spre diferite sporturi, ca şi el. A fost asociat cu foarte multe tinere şi mereu a simţit nevoia să se scuze pentru aceste false relaţii, mai ales în faţa femeilor implicate, fără voia lor. Nu era nevoie decât ca acestea să apară, ocazional, într-o fotografie cu el, iar presa îi cupla. Le-a lăsat pe toate în urmă... Iată care au fost cele 6 femei din viaţa lui William, înainte de Kate, marea dragoste.

Rose Farquhar

Pe actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a cunoscut-o în copilărie şi a fost prima iubită oficială a lui William, cei doi având o relaţie în 2000, an în care prinţul a terminat colegiul Eton.

Rose Farquhar a participat la reality-show-ul din Marea Britanie "How Do You Solve A Problem Like Maria?", iar mai apoi a urmat o şcoală de actorie la New York şi a înregistrat un album solo cu piese soul.

Jecca Craig

Cei doi s-au întâlnit atunci când aveau 16 ani, moment în care William a făcut o vizită în Kenia. Era anul lui sabatic luat înainte de a intra la facultate. Relaţia lor a fost mai mult o joacă de copii...

Jecca, acum în vârstă de 28 de ani, lucrează la o firmă care organizează evenimente. Anul trecut s-a despărţit de logodnicul ei de foarte mulţi ani, Hugh Crossley, director de investiţii la compania Equitix. William a rămas foarte bun prieten cu familia Craig.

Olivia Hunt

Cei doi au fost împreună în primele luni de la absolvire la Universitatea St Andrews, dar s-au despărţit atunci când a apărut Kate în peisaj. Cei trei au rămas buni prieteni.

Olivia, acum 28 de ani, a fost iubita lui William van Cutsem, fiul prietenului prinţului Charles, Hugh, dar relaţia nu a rezistat.

Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe

Nu există nimic oficial, dar se presupune că William a fost implicat într-o scurtă relaţie amoroasă cu actriţa în anul 2004, cei doi fiind surprinşi foarte apropiaţi într-o seară, fapt care a determinat-o pe Kate să rupă relaţia. Despărţirea celor doi însă nu a durat mult.

Isabella , în vârstă de 30 de ani, a fost implicată într-o relaţie cu prietenul Prinţului William, Sam Branson, fiul lui Sir Richard, dar relaţia a luat sfârşit în vara trecută.

Davina Duckworth Chad

Timp de o lună, în iunie-iulie 1999, cei doi au fost împreună într-o croazieră, dar relaţia nu a evoluat.

Mama Davinei este verişoara lui Lady Di, iar fratele Davinei a fost curierul Reginei.  Cei doi au pasiuni comune: navigatul şi tenisul. Pentru cinci minute păreau să formeze o pereche perfectă...

Arabella Musgrave

L-a întâlnit pe William în 2001, la un meci de polo. Plecarea prinţului la St. Andrews a dus la despărţirea lor.