Momente jenante în care vedetele s-au făcut de râs

Aţi trecut vreodată printr-un moment în care aţi simţit cum vă iau foc obrajii? Simţeaţi că orice aţi face, situaţia vă depăşeşte şi nimic nu vă mai poate feri de ruşine? Imaginaţi-vă atunci cum ar fi fost dacă incidentul ar fi fost amplificat de camerele de luat vederi şi de flash-urile camerelor foto ale paparazzilor. Pentru că a fi vedetă presupune şi astfel de riscuri de imagine, iar starurile trec şi prin clipe neplăcute.
Şi orice ar face, oricâţi bani ar avea, trebuie să se adune şi să treacă peste aceste întâmplări, ca orice om.

Site-ul Diply.com trece în revistă momentele jenante în care vedetele s-au făcut de râs. Veţi vedea că oricui i se poate întâmpla orice.

Angelina Jolie, probleme cu machiajul

În 2014, actriţa s-a prezentat surâzătoare pe covorul roşu, cu chipul plin de pete de pudră, pe care a uitat să o întindă. Parcă tocmai băgase capul într-o pungă cu gogoşi şi i-a rămas zahărul pe faţă, comentează Diply.

Jennifer Lawrence, căzătură la gala Oscarurilor

A fost unul dintre momentele memorabile ale galei din 2013. Actriţa s-a împiedicat pe scări în timp ce urca pe scenă, iar sala a încurajat-o cu un ropot de aplauze.

Justin Bieber a vomitat pe scenă

E clar că a mâncat ceva ce nu i-a priit. După această ispravă, starul canadian a scris pe Twitter: "Şi... laptele a fost alegere proastă!".

Hugh Grant, prins cu o prostituată

În 1995, pe vremea când avea o relaţie cu Elizabeth Hurley, actorul britanic a fost arestat de un echipaj de poliţie care l-a surprins în acţiune cu prostituata Divine Brown.

Winona Ryder a furat din magazin

Una dintre cele mai frumoase şi bogate actriţe de la Hollywood, Wynona Rider a ajuns de râsul lumii când a fost prinsă şi arestată pentru furt. Ea a îndesat mai multe haine şi accesorii în geantă, în valoare de 5.500 de dolari, şi a încercat să iasă din magazin fără să le plătească. Ulterior, vedeta a încercat să glumească, spunând că această experienţă a fost aproape una dintre cele mai bune care i se puteau întâmpla.

Kristen Stewart, flirt în flagrant

Pe vremea când era cu Robert Pattinson şi toată lumea era de acord că se potriveau perfect, actriţa a călcat strâmb şi imediat a toată lumea a aflat: ea a fost fotografiată în timp ce flirta cu regizorul Rupert Sanders. Aventura a dinamitat două relaţii. Sanders era căsătorit, iar fotografia realizată de paparazzi l-a costat mariajul, în timp ce Robert i-a dat papucii lui Kristen, care s-a ales cu buza umflată şi cu un renume urât.

Christina Aguilera, un recital însângerat

Menstruaţia abundentă a cântăreţei a devenit evidentă exact în timp ce aceasta interpreta o melodie la funeraliile cântăreţei Etta James. Deşi sângele i se scurgea pe picioare, Christina şi-a dus recitalul până la capăt.

Fergie, recital cu pantalonii uzi

Vedeta a cântat în văzul tuturor, pe scenă, cu pantalonii uzi între picioare. Şi probabil toată lumea îşi dă seama de ce erau uzi...