10 actori cărora nu le-a plăcut să-și sărute partenerii în filme

6 Decembrie 2023

Când actorii par să se înțeleagă foarte bine în filme, se creează un sentiment fantastic pentru public.

Ai putea crede că sunt cei mai buni prieteni sau au o chimie grozavă. Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă pe ecran nu se potrivește întotdeauna cu ce se întâmplă în culise.

 

Iată în galeria de mai jos 10 actori cărora nu le-a plăcut să-și sărute partenerii în filme:

 

 

Sursă: nowiveseeneverything

Foto: hepta/cinemagia

Robert Pattinson și Reese Witherspoon în Apă pentru elefanți (Water for Elephants)

În timp ce filma Water for Elephants, Robert Pattinson a fost răcit. "Îmi curge nasul peste tot, iar Reese avea această perucă și, literalmente, îmi ștergeam  nasul de peruca ei."

Witherspoon nu a fost foarte încântată că a trebuit să se sărute cu Pattinson în acel moment și a recunoscut: "Nu a fost atrăgător, nu a fost plăcut."

Kirsten Dunst și Brad Pitt în Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor (Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles)

În Interviu cu un vampir, Brad Pitt și Kirsten Dunst au fost nevoiți să se sărute, dar a fost doar o fracțiune de secundă. Cu toate acestea, chiar și ceva atât de puțin a fost neliniștitor pentru actriță.

"Toată lumea la acea vreme spunea: <<Ești atât de norocoasă că l-ai sărutat pe Brad Pitt>>, dar mi s-a părut dezgustător. Nu am sărutat pe nimeni până la 16 ani, cred. Am înflorit târziu."

Liam Hemsworth și Jennifer Lawrence în Jocurile foamei (The Hunger Games)

Liam Hemsworth și Jennifer Lawrence au crescut împreună și sunt cu adevărat cei mai buni prieteni în viața reală.

"Este cel mai minunat, iubitor, orientat spre familie, dulce și amuzant", a spus Lawrence. Este adevărat că se iubesc unul pentru celălalt, dar când vine vorba de scene de sărutări în filme, e puțin diferit.

Hemsworth a recunoscut că ori de câte ori trebuia să-și sărute colega, "era destul de inconfortabil".

Ori de câte ori actorii aveau o scenă de sărut, Hemsworth spunea: "Ar fi bine să mănânce usturoi sau ton, ceva care era dezgustător". Lawrence i-a spus chiar înainte de scenă ce a mâncat și că nici măcar nu s-a spălat pe dinți.

Daniel Radcliffe și Emma Watson în Harry Potter și Talismanele Morții (Harry Potter and the Deathly Hallows)

În ultima parte a filmului Harry Potter, Harry Potter and the Deathly Hallows, a existat o scenă cu un sărut între Harry și Hermione.

Abordarea aparent agresivă a lui Emma Watson de a-l săruta pe Daniel Radcliffe a rezultat din faptul că au crescut împreună, iar ea îl vedea ca pe un frate.

În consecință, situația în sine a fost extrem de incomodă pentru ea. Cu un efort considerabil, ea a ales să abordeze sărutul cu o hotărâre nerușinată.

Jennifer Lawrence și Chris Pratt în Pasagerii (Passengers)

Jennifer Lawrence spune că a-l săruta pe Chris Pratt în  Passengers a fost cel mai vulnerabil moment din viața ei. Când a ajuns acasă după scena sărutului, ea s-a întrebat: "Ce am făcut? El era căsătorit. Avea să fie prima dată când mă sărutam cu un bărbat căsătorit, iar vinovăția este cel mai rău sentiment. Știam că era treaba mea, dar nu puteam să mă conving."

Și-a sunat chiar și mama după aceea pentru a se asigura că este în regulă să-l sărute pe Pratt. "A fost cel mai vulnerabil moment pe care l-am avut vreodată."

Shailene Woodley și Miles Teller în Aici și acum (The Spectacular Now)

Shailene Woodley și Miles Teller nu au fost deloc încântați de momentul în care au fost nevoiți să se sărute pe ecran.

Miles bea Gatorade chiar înainte de scenele săruturilor, iar Woodley îi spunea: "Vorbești serios? O să mă săruți după aceea?"

Cu toate acestea, ea nu era mai bună, potrivit lui Miles. "Ea lua aceste suplimente chinezești din plante, care aveau gust oribil. Și le lua întotdeauna chiar înainte de a avea o scenă de sărut! A fost o luptă continuă dus-întors."

James McAvoy și Angelina Jolie în Wanted

S-ar putea să sune ciudat, având în vedere că Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar lui James McAvoy nu i-a plăcut să o sărute.

A fost prima ei zi pe platou și au fost nevoiți să facă imediat o scenă de sărut. El a spus: "A fost inconfortabil, sufocant și nu foarte frumos."

Dane Cook și Kate Hudson în Doi burlaci și-o... blondă (My Best Friend's Girl)

Oricât de carismatică și frumoasă este Kate Hudson, Dane Cook susține că sărutul cu ea a fost cel mai rău. "Am făcut un film cu ea, My Best Friend's Girl, și cred că a mâncat intenționat ceapă înainte de scena noastră."

A vrut chiar să se retragă în timpul scenei sărutului.

Dave Franco și Halston Sage în Vecini de coșmar (Neighbours)

Când Dave Franco a avut prima sa scenă intimă cu Halston Sage, a spus că: "A fost chinuitor".

El a întâlnit-o pe Halston doar cu o zi înainte și a recunoscut că a fost ciudat pentru că tocmai s-au cunoscut.

Elizabeth Olson și Paul Bettany în WandaVision

Colaborarea a fost fără efort pentru actorii Marvel Elizabeth Olsen și Paul Bettany, cu excepția unui moment memorabil din timpul producției WandaVision.

În scena de încheiere a ultimului episod, cele două vedete au împărtășit un sărut care a devenit pe neașteptat stânjenitor, în principal din cauza transformării pe care Bettany a suferit-o.

Reflectând asupra incidentului, Olsen a împărtășit: "Trebuie să spun că, în timp ce el este violet, în timp ce are puncte pe față și în timp ce ultimul lui strat de machiaj este cu sclipici, iar când mă sărută, este pe gura mea. Adică, toată treaba este o mizerie."