Vedete România: Top 6 piţipoance care ne-au şocat în 2011

29 Decembrie 2011
Aşa cum ne-a obişnuit de câţiva ani lumea mondenă din România, şi în anul care tocmai se încheie "ne-am bucurat" de prezenţa piţipoancelor. Este drept că a apus vremea Sânzienei Bururiană sau a Andreei Tonciu, locul lor fiind luat de noua generaţie: Bianca Drăguşanu, Mădălina Pamfile sau Adelina Pestriţu.

În cele ce urmează vom face un bilanţ al activităţilor şi evenimentelor care le-au avut cap de afiş pe domnişoarele purtate, de cele mai multe ori, drept cărţi de vizită de domnii bogaţi.

1. Bianca Drăguşanu, obligatorie dacă vrei să fii în top

Acesta ar fi mesajul pentru domnii care-şi doresc să rupă gura târgului. Fără doar şi poate anul 2011 a fost anul fostei blonde a lui Bote, actuala roşcată a lui Adrian Cristea. Asistenta lui Capatos a respectat acelaşi plan şi s-a implicat din plin în scandaluri, s-a dezgolit cât a putut de mult şi a leşinat în direct şi în reluare, în special în show-ul "Burlăciţa", pe care l-a realizat alături de bărbatul care a trasformat-o în vedetă.

2. Adelina Pestriţu stârneşte încă multe controverse

Ce-i drept, pentru fosta soţie a lui Liviu Vârciu, anul 2011 a fost unul mai mult decât reuşit. Bruneta a prins un contract gras la Kanal D, unde prezintă emisiunea D-Paparazzi şi a devenit extrem de căutată pentru job-uri ca şi manechin. Adelina Pestriţu demonstrează, din nou, că dacă ştii să manipulezi un bărbat cunoscut o să ajungi mare vedetă.

3. Simona Sensual, aproape de închisoare

După obişnuitele scandaluri cu Maharu şi partidele de sex în aer liber, să ne amintim de show-ul porno grotesc pe care l-au făcut cei doi într-un parc bucureştean, Simona Sensual a tras şi o sperietură zdravănă anul acesta. Prinsă conducând fără permis, care-i fusese suspendat, blonda s-a ales cu dosar penal şi a fost pe punctul să petreacă o perioadă bună la închisoare. Din fericire pentru ea, după plânsete şi jelituri prin sala de judecată, a scăpat basma curată.

4. Daniela Crudu, dezgolită şi răvăşită

În anul ce tocmai se încheie am văzut-o pe Cruduţa în toate ipostazele posibile. În drum direct către milionarul Nicolae de la Braşov pe care l-a fericit o perioadă bună de timp cu şunculiţele la vedere în parc unde făcea antrenamentul zilnic pentru a da jos kilogramele pe care le câştigase acum câteva luni, dar şi cu lenjeria intimă la vedere în show-ul unde este asistentă. Acum, relaţia ei cu stelistul Mihai Costea îi oripilează atât pe suporterii echipei din Ghencea, cât şi pe patron, care este total nemulţumit de această poveste de dragoste.

5. Mădălina Pamfile, iubita aproape minoră a lui Radu Mazăre

În toamna acestui an, primarul Constanţei Radu Mazăre a intrat în categoria selectă a bărbaţilor cunoscuţi din România care inventează şi lansează pseudo-vedete. În cazul lui, lucrurile sunt puţin mai complicate pentru că duduiţa este elevă încă la liceul Jean Monnet. Acesta se pare că nu a fost un impediment în cariera ei de... vedetă Playboy pentru că nu mai departe de acum câteva luni i-am putut admira nurii pe coperta acestei reviste. Interesantă a fost şi explicaţia politicianului PSD care, pentru şedinţa foto, a lipsit de la şedinţa de partid, într-o ţară care traversează o perioadă extrem de tulbure. "Mie mi-a făcut o deosebită plăcere. (...) Nu sunt atât de disperat să câştig un nou mandat la primărie. Dacă oameni apreciază că am făcut bine, bine. Dacă apreciază că nu am făcut, nu mă mai votează. Nu tot ceea fac este prin prisma voturilor pe care le-aş putea pierde sau pe care le-aş putea avea în plus. Dacă mi s-a oferit această posibilitate, nu ştiu câţi dintre bărbaţii României ar fi refuzat-o. Am fost măgulit şi am zis da cu mare plăcere".

6. Ramona Gabor, cu genunchii roşii după o întâlnire cu un bulgar bogat

Sora fostei Scorpii de la Izvorani a făcut-o lată în această vară. Deşi era implicată într-o relaţie serioasă cu Gabi Bădălău, bruneta a acceptat o escapadă furtunoasă pe iahtul unui bulgar extrem de bogat. Din declaraţiile pe care le-au dat prietenele ei care au însoţit-o în această călătorie cu senzaţii tari, se pare că întânirea cu bogătaşul nu a fost o simplă distracţie nevinovată, aşa cum a lăsat ea să se înţeleagă. "După ce a fost plecată cu bulgarul, s-a întors l-a noi şi ne-a spus 'O, ce bine sărută!'. Noi ne-am uitat una la alta şi am spus: 'Ce roşie e în genunchi!'. Asta e tot, înţelege fiecare ce vrea", declara la vremea respectivă Cristina Pană. Roşie sau nu în genunchi, pentru relaţia Ramonei Gabor cu Bădălău această escapadă nu a fost de bun augur, bărbatul despărţindu-se imediat de ea.