Teo Trandafir, in direct, de Paste

Intotdeauna vesela, spontana, numele Teo Trandafir este sinonim cu buna dispozitie. Acesta a fost si criteriul in functie de care ne-am ghidat in momentul in care am decis sa-i propunem un interviu legat de modul in care isi petrece Teo Pastele.

Intotdeauna vesela, spontana, numele Teo Trandafir este sinonim cu buna dispozitie. Acesta a fost si criteriul in functie de care ne-am ghidat in momentul in care am decis sa-i propunem un interviu legat de modul in care isi petrece Teo Pastele. Pentru a vedea daca ne-a iesit sau nu, iti recomandam sa citesti raspunsurile de mai jos.

In prezent, binecunoscutul om de televiziune poate fi urmarit pe postul de televiziune Prima TV. "Teo Live", de luni pana vineri, la ora 16.30, si "Momentul adevarului", in fiecare luni de la ora 21.00.

Care este cea mai frumoasa amintire de pana acum legata de o zi de Paste?


Eram cu Andreea (Andreea Godeanu, producatorul emisiunii si cea mai buna prietena a mea) acasa la mine, terminaseram de facut toata treaba, bucatele erau randuite pe masa pascala si am iesit impreuna in curte, ca sa ne privim copiii jucandu-se impreuna. Ni s-a parut foarte frumos si reprezentativ pentru aceasta sarbatoare a pacii si linistii.

Mergeti la biserica in noaptea de Inviere?


Da. Pentru mine, Pastele este o taina pe care o impart doar cu cei pe care ii consider familia mea.

Consumati carne de miel? Va intreb, pentru ca nu toata lumea o apreciaza.


Niciodata. Vedeti, eu am o poveste cu mielul.
Nu mananc miel pentru ca, in copilaria mea, animalul meu de companie a fost, culmea, un miel. Desigur, el a devenit destul de iute berbec, dar asta nu a afectat in niciun fel legatura noastra.

Aveam closetul in fundul curtii, iar mielul meu (berbec, zic) se aseza in usa care se deschidea in exterior, blocandu-ma inauntru, sistematic. Ani de-a randul, mi-am impartit amintirile cu Malu'. Cum sa mananc acum miel? Pentru mine, e ca si cum as manca papagal sau caine. Nu-mi mananc prietenii.