România: Top 10 bărbaţi sexy şi plini de bani

29 Martie 2011
Sunt bogaţi, sunt frumoşi, sunt doriţi de femei, chiar dacă unii sunt însuraţi. Fie că au afaceri pe care le conduc cu o mână de fier, fie că fac istorie în sport, fie că, pur şi simplu, au ajuns în atenţia opiniei publice într-o anumită conjunctură, masculii despre care vom vorbi sunt consideraţi sexy. În continuare vă prezentăm topul celor mai sexy şi mai bogaţi bărbaţi din România.

1. Cosmin Olăroiu i-a înnebunit pe arabi

Cosmin Olăroiu are 42 de ani şi un salariu de 5 milioane de euro pe an. Despre el se poate spune că este unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori de fotbal care activează în lumea arabă. Este căsătorit cu Luminiţa Olăroiu şi are un băiat în vârstă de 22 de ani, Daniel Antonio. La capitolul cavalerism, Oli stă foarte bine, dacă este să ne luam după cadoul de 100.000 de euro pe care i l-a făcut soţiei sale, ultimul model de BMW.

2. Arpad Paszkany, în divorţ, dar bogat şi îndrăgostit

Patronul CFR Cluj are o avere frumuşică de 42 de milioane de dolari şi o amantă de 21 de ani. Căsătorit de peste 20 de ani cu fosta colegă de liceu, Kinga Paszkany, afaceristul clujean în vârstă de 40 de ani s-a îndrăgostit de o dansatoare de club şi pentru ea a decis să divorţeze.

3. Cătălin Botezatu, bogat, sexy şi veşnic îndrăgostit

Nimeni nu ştie exact care este averea reală a designerului, însă putem spune cu certitudine că nu are un cont subţire, mai ales după contractele bune pe care le-a semnat în ultima vreme cu două dintre cele mai importante televiziuni de la noi. În schimb, viaţa lui amoroasă a fost întotdeauna o carte deschisă pentru noi şi, mai nou, se zvoneşte că ar avea o relaţie de dragoste cu Valeria Marini, o creatoare de modă destul de respectată în Italia.

4. Sebastian Ghiţă, cel mai tânăr om de afaceri din Topul Forbes

Acţionarul majoritar al grupului Asesoft a preluat la finele anului trecut managmentul grupului Realitatea Media. La cei 32 de ani ai săi a reuşit să strângă o avere de 38 de milioane de euro. Pe lângă activitatea sa din sectorul business, numele omului de afaceri apare şi în plan politic. În februarie 2010, Ghiţă a organizat congresul PSD, iar în mai anul trecut presa relata cum, în calitate de sponsor PDL, a făcut afaceri cu statul în valoare de 55 de milioane de euro, conform Hotnews.

5. Elan Schwartzenberg - mall-uri şi diamante

Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu are afaceri în mai multe domenii. Este proprietarul mall-ului din Constanţa, are afaceri în zona imobiliară, dar şi cu bijuterii. Afaceristul, cu o avere de 50 de milioane de euro, declara acum ceva timp că primele zeci de milioane de euro le-a făcut fără credit de la bancă.

6. Iulian Dascălu, de la cofetărie la mall

Proprietarul mall-urilor din Iaşi,  Suceava, Timişoara şi Cluj, are o avere estimată la 350 - 370 milioane de euro. Provine dintr-o familie modestă, mama sa lucrând într-o fabrică de confecţii, iar tatăl la o fabrică de mobilă. După terminarea liceului s-a angajat cofetar, iar mai apoi, după ce a început să înveţe karate, făcea kimono-uri, embleme şi genţi pentru colegii alături de care se antrena. A strâns 2.000 de dolari din croitorie şi a ales să-i investeasca într-un magazin de pantofi. Lovitura a dat-o în anul 2000, când a deschis în Iaşi Iulius Mall, investiţie cifrată atunci la 6 milioane de euro. La scurt timp, a intrat în topul celor mai bogaţi români.

7. Alexandru Erbaşu, sexy, bogat, dar zgârcit

Tânărul de 32 de ani a continuat afacerile familiei după ce tatăl lui, Mihai Erbaşu, s-a sinucis acum câţiva ani. Erbaşu este unul dintre cei mai râvniţi playboy din Bucureşti, cu o avere estimată undeva la 20 de milioane de euro. Fostele sale iubite spun că este destul de zgârcit, chiar el fiind cel care declara acum ceva timp că nu obişnuieşte să-şi uimească iubitele cu lucruri scumpe.

8. Lucian Bute, 2 milioane de dolari dintr-un foc

Este campionul mondial la box profesionist la categoria supermijlocie şi, fără doar şi poate, cel mai în formă sportiv român al momentului. După ultimul meci câştigat săptămâna trecută în faţa nord-irlandezului Brian Magee, Bute a plecat acasă cu ceva vânătăi, dar şi cu 2 milioane de dolari.

9. Alin Ionescu, pază şi imobliare

Soţul cântăreţei Cristina Spătar este, de asemenea, un bărbat cu stare din România. Chiar dacă până să se căsătorească cu artista nimeni nu ştia mare lucru despre el, asta nu înseamnă că tânărul afacerist a stat degeaba. El este acţionarul majoritar al firmei de pază şi protecţie Shelter Security, dar are afaceri şi în domeniul imobiliar, la fel ca şi soţia sa.

10. Ciprian Marica, 14 milioane de euro de la ruşi

Fostul iubit al Ilincăi Vandici se află în topul celor mai bine plătiţi fotbalişti. Chiar dacă în Bundesliga nu mai e apreciat, se aude că tânărul de 26 de ani va semna un super contract cu Lokomotiv Moscova pe o sumă fabuloasă: 14 milioane de euro.