România: 6 vedete care s-au schimbat radical după o despărţire

4 Februarie 2012

Puţini sunt cei care trec cu uşurinţă peste o despărţire, indiferent de natura ei, şi mai puţini sunt cei care rămân la fel după o astfel de întâmplare din viaţa lor. Fiecare experienţă prin care trecem ne modifică într-un fel sau altul, iar dacă aceasta implică şi suferinţă, îşi pune şi mai adânc amprenta pe sufletul şi personalitatea noastră.

Sunt câteva exemple clare de persoane publice din România pentru care despărţirea de partenerul de viaţă a venit, la pachet, cu schimbări de ordin personal sau profesional, schimbări care au ţinut efectiv de persoana respectivă şi numai de ea. Multe dintre ele au speriat publicul, opinia publică ajungând să asimileze vedeta respectivă ca pe un element distructiv al societăţii actuale. Altele, din contră, au reuşit să-şi schimbe imaginea pe care au vândut-o iniţial şi bine au făcut. Să vedem despre ce este vorba şi într-un caz şi în altul. Astăzi vom discuta despre 6 astfel de exemple.

Mihaela Rădulescu, o nouă iubire... mai tânără şi exilul din Monaco

Indiferent de motivele care au dus la schimbările din viaţa Mihaelei Rădulescu despre care vom vorbi în continuare, trebuie menţionat faptul că acestea sunt evidente şi categorice. Divorţul de afaceristul Elan Schwartzenberg a însemnat, bunăoară, pentru moderatoarea TV o nouă viaţă, o relaţie cu un bărbat mai tânăr şi mai puţin bogat decât fostul soţ şi exilul din Monaco. Aşadar, Dani Oţil şi Monaco sunt cele două mari schimbări din viaţa vedetei survenite după despărţirea de afacerist, care a avut loc, oficial, în octombrie 2008.

Nicoleta Luciu, o nouă carieră, o nouă viziune după Maxer

Era tânără, îndrăgostită de Dinu Maxer şi asistentă TV cu fustiţa cât o batistă. Imediat după sfârşitul acelei relaţii, care a avut loc în 2005, bruneta a devenit alt om. A început, încet, încet, să joace în telenovele de la Acasă TV, prestaţiile ei fiind foarte lăudate de actorii cu ştate vechi în această meserie, s-a îndrăgostit de afaceristul Zsolt Csergo, a făcut patru copii şi, mai nou, şi-a pus silicoane. Aşadar, iată cum, până şi statutul de piţipoancă se poate schimba cu puţină voinţă.

Ilie Năstase, dintr-un domn într-un pericol public

După toatele cele întâmplate în jurul fostului tenismen, în ultima perioadă este evidentă schimbarea de imagine. Când era căsătorit cu Amalia Năstase scăpările fostului sportiv erau mici şi controlate. Poate că şi atunci înjura ziariştii sau conducea haotic, însă efectele asupra opiniei publice erau altele. Acum vedem un Ilie Năstase fin cunoscător al modului vulgar şi violent de a se adresa jurnaliştilor- ca de exemplu: "Bă, tu eşti prost? Bă, eşti prost? Vrei să te iau la bătaie?" -, un Ilie Năstase implicat într-un scandal financiar de pe vremea de când era Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, un Ilie Năstase care adoră să fie subiect în emisiunile tip tabloid şi în ziarele cu acelaşi specific. Pictorialele glamour realizate la Roland Garros, în care protagonişti erau el şi Amalia Năstase, fosta soţie, s-au transformat astăzi, în pictoriale realizate într-o cameră de hotel luxoasă în care el îşi ţine mâinile pe sânii siliconaţi ai actualei iubite, Brigitte Sfăt.

Oana Zăvoranu, într-o criză de isterie permanentă

Asta se întâmplă cu bruneta de la despărţirea de Pepe, despărţire care s-a produs din cauza faptului că tocmai ea a călcat strâmb. Istericalele ei nu erau necunoscute pentru public, intensitatea lor s-a schimbat totuşi după evenimentele care au avut loc în viaţa ei la începutul anului trecut. Dacă la început a avut ceva cu presa care spunea prostii vizavi de separarea şi adulterul ei, apoi toate armele au fost întoarse împotriva fostului soţ, împotriva amantului şi evident împotriva mamei ei, veşnicul duşman. Atunci când toată lumea credea că s-a liniştit situaţia, Zăvoranu suferea o cădere... de calciu şi un avort spontan într-o cafenea din Dorobanţi. Cel care a pus capac isteriei a fost chiar scandalul cu vrăjitoarele şi acum prietenia şi business-ul dintre ele şi fosta Querida s-au transformat într-un război pe viaţă şi pe moarte.

Oana Mareş, o relaţie pasională şi un copil

Fosta soţie a lui Augustin Viziru înregistrează, astăzi, poate că cea mai radicală şi surprinzătoare schimbare din showbizz-ul actual. După o relaţie de peste 10 ani cu Viziru cel Mic, aşa cum îi place lui Cabral să-l alinte pe mezin, Oana Mareş pare să-şi fi găsit fericirea în braţele afaceristului Dragoş Săbăreanu, iubitul ei cu care are o relaţie de 6, 7 luni. Mai mult decât atât, blonda de la Antena 2, este şi însărcinată, lucru confrmat, dar necomentat pe larg de vedetă. "Confirm că sunt însărcinată, dar mai multe vorbim după ce trec de primul trimestru", a spus Oana celor de la Click.

Larisa Drăgulescu, din soţie respectabilă în piţipoancă cu chiloţii la vedere

Acest lucru s-a întâmplat în cazul fostei soţii a gimnastului Marian Drăgulescu. Şi-a arătat lenjeria intimă la TV şi în reviste, şi-a spălat rufele în public, vorbind extrem de urât de fostul soţ, a încercat să se lanseze în muzică. Din păcate, uitând că toate aceste fapte îi pot afecta acum sau mai târziu pe cei doi copii pe care îi are cu sportivul.