România: 5 copii vedetă afectaţi de celebritate

23 Decembrie 2010
În copilărie au devenit vedete, însă astăzi puţină lume îşi mai aminteşte de ei sau mai vorbeşte despre ei. Costel Băloiu, Lulu Mihăescu, Gilda Manolescu, Nadine sau Andreea Antonescu sunt exemple de persoane publice care au strălucit la un moment dat în lumina reflectoarelor, dar care astăzi au încetat să mai prezinte interes pentru societate.

Costel Băloiu, rol memorabil în "Pistruiatul"

Astăzi are 51 de ani şi este şofer, acum 37 de ani interpreta personajul principal din pelicula "Pistruiatul", un puşti de 14 ani, cu pantaloni scurţi, al cărui cel mai bun prieten era câinele Calu. Costel Băloiu s-a pierdut între timp, nu a ştiut să folosească oportunitatea care i s-a dat, a făcut câteva greşeli capitale în adolescenţă, printre care se numără şi o căsătorie la 18 ani. Vina este a lui şi o recunoaşte: "N-a avut cine să mă tragă de urechi atunci când trebuia".

Lulu Mihăiescu... vă mai aduceţi aminte de "Veronica"

A vrut să fugă de trecut, de fetiţa cu ochii migdalaţi şi codiţe împletite şi a încercat să se reconstruiască altfel. A încercat în muzică, însă o piesă respinsă la Festivalul de Muzică Mamaia şi o perioadă scurtă de timp pe poziţia de clăpar al trupei Timpuri Noi au făcut-o pe artista de 43 de ani să părăsească România. Fosta stea de acum mai bine de 30 de ani s-a mutat, în 1996, în Canada şi nimic din strălucirea pe care promitea să o aibă în domeniul artistic nu se mai regăseşte astăzi în existenţa sa.

Gilda Manolescu, "fetiţa cea bună" din Maria Mirabela, un destin tragic

A făcut senzaţie alături de colega ei, Medeea Marinescu, în pelicula Maria Mirabela, regizată de Ion Popescu Gopo, însă totul a rămas în urmă, chiar şi ea. Gilda Manolescu s-a mutat cu mama ei în Germania, după ce aceasta s-a recăsătorit. Nimeni nu a reuşit să păstreze legătura cu ea, nimeni nu a mai ştiut nimic de ea, până acum câteva luni, când Medeea Marinescu a aflat că Gilda Manolescu s-a stins din viaţă anul trecut.

Nadine, nimic după Şcoala Vedetelor

Era pata de culoare în trupa coordonată de Dana Mladin. După ce s-a desprins din Şcoala Vedetelor a încercat o carieră solo, a prezentat şi câteva emisiuni tv, însă nimic nu a făcut-o să rămână în ţară. Convinsă că este mai bine în străinătate, Nadine a luat drumul străinătăţii, s-a stabilit în State, unde se auzea că se şcoleşte. Anul acesta s-a întors în ţară, nu vedetă, ci mămică.

Andreea Antonescu a renunţat de mult

Succesul pe care l-a avut cu trupa Andre nu a mai putut fi egalat nicicând de Andreea Antonescu. Dacă cealaltă componentă a trupei, Andreea Bălan, a reuşit să-şi contruiască o carieră mai mult decât solidă în peisajul muzical autohton, cealaltă jumătate nu a mai făcut nimic. Încercările nereuşite de revenire au convins-o că cel mai bine este să stea deoparte.