Regele pop ne-a parasit. Legenda continua!

"Am fost uimit de numarul mare al melodiilor pastrate la cutie. Am aflat ca nu le va lansa prea curand si ca vrea sa le pastreze pentru copii, un fel de mostenire pentru ei". "Michael crede ca va fi omorat de cancer si, astfel, traieste cu o teama constanta de moarte".
"Am fost uimit de numarul mare al melodiilor pastrate la cutie. Am aflat ca nu le va lansa prea curand si ca vrea sa le pastreze pentru copii, un fel de mostenire pentru ei". "Michael crede ca va fi omorat de cancer si, astfel, traieste cu o teama constanta de moarte". "Rudele lui cred ca nu e pregatit fizic pentru acest turneu si ca bolile de care a suferit in trecut i-au afectat conditia fizica. Se tem ca starul se va prabusi pe scena sau, mai rau, va muri". Acestea erau declaratiile care vuiau in jurul starului pop in ultima vreme. Atat el, cat si cei din jurul sau, se temeau de sfarsit si iata ca el a venit. Nu cancerul de pielea l-a omorat, ci inima, care de asta data l-a tradat.

Din cei 50 de ani de viata pe care i-a trait, mai mult de 40 i-a dedicat muzicii. Acest artist a cunoscut succesul de foarte tanar si multi cred ca tocmai succesul l-a distrus.
Viata lui a fost plina de controverse, scandaluri, recorduri, ciudatenii. Multi nu l-au inteles, dar l-au adorat. Michael Jackson reprezinta o legenda in istoria mondiala a muzicii pop. Constient fiind, poate, de golul pe care o sa-l lase, artistul a inregistrat o serie de piese care sa fie lansate dupa ce el va parasi aceasta lume. Iata ca a venit momentul.

Cantaretul a lucrat din greu in ultimele luni in studioul de inregistrari si a explicat ca va amana lansarea compozitiilor proprii pana cand va inceta din viata, pentru a asigura celor trei copii ai sai o mostenire substantiala.

Biograful neoficial al starului, Ian Halperin, a declarat: "Am fost uimit de numarul mare al melodiilor pastrate la cutie. Am aflat ca nu le va lansa prea curand si ca vrea sa le pastreze pentru copii, un fel de mostenire pentru ei".

Ieri a spus Stop Joc!, desi mai avea inca foarte multe planuri.
Starul pop a murit vineri dimineata (aproximativ 00:30 - ora Romaniei) dupa ce a fost spitalizat la Los Angeles, in urma unui stop cardiac, informeaza presa internationala, citata de Mediafax.

Celebrul cantaret, care a devenit faimos inca de cand era copil si a incantat generatii intregi cu muzica sa exuberanta si miscarile sale de dans, a murit dupa ce a facut un stop cardiac, fiind apoi transportat la un spital din Los Angeles, informeaza Reuters, citat de Los Angeles Times. Pe 29 august, Jackson ar fi implinit 51 de ani.

"Starul pop Michael Jackson a fost declarat mort de catre doctori in aceasta dupa-amiaza, dupa ce a ajuns la spital in coma profunda"
, au declarat surse pentru ziarul californian.

Potrivit site-ului TMZ, Jackson suferise un stop cardiac in casa sa din Holmby Hills, Los Angeles, in urma caruia a fost dus cu ambulanta la Centrul Medical UCLA din Los Angeles.
Insa cantaretul nu si-a recapatat pulsul, in ciuda eforturilor medicilor.

Cauzele decesului...


...nu sunt inca sigure si se asteapta autopsia care va avea loc astazi (n.r. vineri - 26 iunie). Cei care erau in jurul sau in ultima perioada au declarat ca artistul lua mai multe medicamente pentru a fi in forma la concertele pe care urma sa le sustina, in aceasta vara, la Londra. "Nu a fost ceva neaspteptat, si asta din cauza medicamentelor pe care le lua", a declarat pentru CNN, Brian Oxman, avocatul familiei Jackson. "Oamenii din anturajul lui i-au permis sa aiba acces la medicamente. Daca va ganditi ca a fost vorba despre un abuz de medicamente ca in cazul Anna Nicole Smith, nu e departe de ceea ce am asistat si in viata lui Michael Jackson", a adaugat el, citat de Realitatea.net. "Nu stiu cate medicamente lua, dar am auzit din familie ca era o cantitate foarte mare", a mai spus.

Aceste declaratii sunt sustinute de un fost purtator de cuvant al lui Jackson, Michael Levine.
La randul sau, acesta a declarat, pentru AFP: "Trebuie sa marturisesc ca nu am fost surprins de vestea tragica de azi. Michael a urmat un drum incredibil de dificil si adesea autodistructiv, de ani de zile. Talentul sau era indiscutabil, dar la fel si disconfortul fata de regulile acestei lumi. O fiinta umana nu poate suporta un asemenea nivel de stres".
26 Iunie 2009