Nunta regală: Comparaţie între Kate şi Charlene de Monaco

După nunta dintre Prinţul William şi Kate Middleton urmează o altă nuntă regală: Prinţul Albert al II-lea de Monaco (53 de ani) şi fosta înotătoare olimpică, Charlene Wittstock (33 de ani) vor merge în faţa altarului pe 2 iulie în Principatul Monaco.

Din cauza numărului mare de invitaţi, ceremonia religioasă nu va avea loc în Catedrala Saint-Nicolas, unde s-au căsătorit părinţii Prinţului Albert, Prinţul Rainier al III-lea de Monaco şi actriţa hollywoodiană Grace Kelly în 1956, ci în grădina Palatului Regal din Monaco.

Programul oficial al nunţii:

  • joi, 30 iunie - concert Eagles;
  • vineri, 1 iulie - Prinţul Albert al II-lea şi Charlene Wittstock se căsătoresc civil în sala palatului princiar la ora locală 17:00, după care vor participa alături de cetăţenii din principat la un concert Jean-Michel Jarre;
  • sâmbătă, 2 iulie - cununia religioasă în grădina Palatului Regal din Monaco, care va fi transmisă pe ecrane uriaşe amplasate în tot oraşul. Mirii vor traversa apoi oraşul limuzină până la o capelă unde mireasa îşi va depune buchetul, iar seara, dineul oficial va avea loc pe terasele din faţa cazinoului din Monaco.


Din România au fost invitaţi la nunta regală Prinţul Paul şi prinţesa Lia, Principesa Margareta şi Principele Radu, dar şi fostul jucător de tenis Ilie Năstase, care va fi însoţit de iubita lui, Brigitte Sfăt.

Kate şi Charlene: 4 asemănări şi 2 deosebiri

4 asemănări


1. Ambele prinţese sunt femei obişnuite din popor care au avut norocul să-ţi întâlnească prinţul, la propriu.

2. Kate şi Charlene sunt pasionate de sport, în special de înot. De mică, Kate a fost foarte sportivă, alegând înotul, tenisul, hocheiul, potrivit publicaţiei britanice DailyMail. În schimb, Charlene este un nume de referinţă în nataţie, ea fiind educatoare şi campioană la înot, cu 3 medalii de aur câştigate la Cupa mondială de nataţie din 2002.

3. Kate şi Charlene sunt pasionate de modă şi de pălării, alegând ţinute simple şi elegante.

4. Atât Kate, cât şi Charlene iubesc copiii şi au declarat că îşi doresc să aibă cât mai curând unul.


2 deosebiri


1. Spre deosebire de Kate Middleton care a dorit să ţină secret numele designerului care i-a confecţionat rochia de mireasă, Charlene Wittstock a anunţat deja că va purta o rochie creată de Giorgio Armani.

2. Kate a ajuns la ceremonia religioasă cu o caleaşcă. În schimb, Charlene Wittstock va sosi într-o limuzină LexusLS 600hL de culoare albastru închis, model care va fi scos pe piaţă special pentru evenimentul din Monaco.

Charlene Wittstock seamănă cu mama prinţului Albert, Grace Kelly

Prinţul Albert şi Charlene Wittstock s-au cunoscut în anul 2000, cu ocazia unui concurs de nataţie, desfăşurat la Monaco, iar în 2006, relaţia dinte cei doi a fost făcută publică. Charlene Wittstock s-a născut pe 25 ianuarie 1978 în Africa de Sud, iar în urma competiţiilor sportive de nataţie a ajuns un nume de referinţă câştigând mai multe medalii de aur. Charlene Wittstock locuieşte din 2007 în Monaco.

Se pare că Prinţul Albert şi-a ales soţia să semene cu mama lui, actriţa Grace Kelly care a murit într-un accident de maşină în 1982, după 26 de ani de căsnicie cu Prinţul Rainier.

Albert de Monaco, "prinţul Playboy" cu femei fără număr

Aventurile amoroase ale Prinţului Albert au făcut înconjurul lumii, iar el a ajuns să fie poreclit prinţul Playboy. Printre femeile celebre cu care s-a iubit se numără Claudia Schiffer (foto stânga), Brooke Shields (foto centru), Telma Ortiz (sora prinţesei Letizia a Spaniei), Victoria Zdrok (actriţă porno, foto dreapta), Tacha de Vasconcelos (model canadian), Alicia Warlick (sportivă americană). Dar, dacă ne luăm după zvonurile apărute, se pare că Albert ar mai fi avut relaţii amoroase şi cu Naomi Campbell şi Sharon Stone.

Albert de Monaco are 2 copii nelegitimi

Prinţul Albert are doi copii nelegitimi: un băiat de 6 ani, Alexandre (foto stânga cu mama sa), a cărui mamă este Nicole Coste, o fostă stewardesă franţuzoaică şi o fată de 9 ani, Jazmin (foto dreapta), rezultată în urma unei relaţii cu Tamara Rotola, un agent imobiliar american, scrie publicaţia britanică DailyMail.

Potrivit publicaţiei franceze L’Express, Charlene Wittstock a aflat în urmă cu o săptămână că viaţa privată a viitorului soţ nu este atât de curată cum a crezut ea şi a decis să renunţe la nuntă şi să se întoarcă în ţara sa natală, Africa de Sud. Tot tabloidul francez titrează cu Charlene a fost oprită la aeroportul din Nisa de poliţie. Avocatul prinţului neagă vehement această întâmplare şi susţine că nunta va avea loc în acest weekend. "De trei săptămâni se lansează tot felul de zvonuri, dar nu e nimic adevărat. Acum trei zile am fost cu prinţul Albert şi cu Charlene Wittstock la Paris şi vă asigur că totul este în regulă între ei", a adaugat avocatul pentru Le Figaro.