Madalina Manole a murit, urmasii au inceput scandalul

Ma intreb de ce trebuie ca de fiecare data suferinta pierderii unei persoane dragi sa ne transforme in monstri?
Ma intreb de ce trebuie ca de fiecare data suferinta pierderii unei persoane dragi sa ne transforme in monstri? De ce uitam ca cel drag ne-a parasit si ne canalizam energia pe bunurile pe care le avea, bunuri pe care le vrem pentru noi de acum incolo? Ce trebuie sa fie in mintea unor parinti care, la numai o zi dupa ce si-au inmormantat copilul, incep o lupta in justitie cu ginerele lor pretinzand ca vor averea si copilul?

In aceste cuvinte, am incercat sa formulez o serie de intrebari care, culmea, caracterizeaza in mare cazul Madalina Manole sau Mircea Magdalena Anca, asa cum ii place sotului ei sa-i spuna. Nu spun ca Petru Mircea este lipsit de vina, nu spun ca parintii ei sunt niste vanatori de avere, insa circul mediatic pe care l-au pus la cale este de-o grosolanie fara margini.

Ce spun parintii Madalinei


Ion Manole, tatal artistei, a fost cel care a declansat scandalul, spunand ca ginerele sau nu s-a interesat sa-i aduca sotiei sale un medic, preferand sa "ia calea vracilor". Astfel spus, mai mult sau mai putin voalat, socrul isi acuza ginerele de crima.

"Ginerele meu a sarit ca ne omoara daca aducem un psiholog. Si era casa fetei mele. Noi ne ofeream sa aducem un doctor, deci sa-i acordam asistenta medicala, si stiti ce au facut? Petru nu a vrut sa ne lase sa o ducem la psiholog.
I-a adus un vraci, care i-a facut sedinte prin care cica scotea rautatea din om. Apoi a zis ca o duce la Botosani la o manastire, iar cand a ajuns acolo, dupa 500 si ceva de km de condus, Madalina a cazut din picioare in curte. A dus-o pe la niste vraci de acolo, pe urma cand s-au intors acasa a continuat cu vraciul asta"
, a declarat, la un moment dat, Ion Manole.

Plecand de aici, drumul pana la judecatorie a fost ca si batatorit. Ei si-au angajat o avocata, in persoana cunoscutei Beatrice Comaniceanu si sustin ca vor cere in instanta atat custodia copilului, cat si casa din Otopeni, despre care spun ei ca a fost construita cu banii Madalinei.

"Dansii au spus ca sunt in masura sa-si vada si sa-si creasca nepotul de acum incolo. Parintii au spus foarte clar ca toate bunurile, tot ce este la Madalina, tot imperiul Madalina Manole este facut de ea inainte de casatorie", a declarat Beatrice Comaniceanu

Mai mult decat atat, avocata adauga, citata de EVZ.ro: "Sunt hotarati sa spuna ceea ce s-a intamplat cu adevarat in casa Madalinei. Ceea ce a povestit Madalina, ce a trait in casa, cum nici mama Madalinei, nici Madalina nu prea aveau acces la propriul ei copil, cum totul era dirijat, manevrat, de sotul Madalinei si mama acestuia".

Procedurile vor fi demarate marti, iar procesul se va desfasura la Judecatoria Buftea.

Petru Mircea isi spune punctul de vedere


Chiar daca la inceput nu a vrut sa declare nimic in legatura cu acest scandal iscat de socrii lui, acum Petru Mircea cel care i-a fost sot Madalinei Manole, a decis sa iasa in rampa. Chiar daca discursurile lui par la un moment dat usor incoerente, lucru scuzabil pana la urma, ascultandu-l putem trage niste concluzii.
Petru Mircea declara ieri la Stirile Pro Tv.ro ca asa zisul interes pe care-l au socrii lui vizavi de copilul Petru Jr. (fiul Madalinei si al lui Mircea) nu este, de fapt, decat o cale prin care pot ajunge la averea artistei.

"Ce fac parintii Madalinei si toate minciunile pe care nu stiu de unde le scot ma fac sa vad in ei cu totul alti oameni decat ii stiam. Mama Madalinei era persoana dominatoare, nu eu. Simt ca mi se deschid ochii. Vad clar lucrurile prin prisma actiunilor lor care i-au urmarit toata viata. Nimeni nu a vorbit despre nepotel. Mama Madalinei a spus ca nu exista niciun copil. A venit in curte si a spus 'masina mea, casa mea, le dau foc, iesiti din casa mea", declara Petru Mircea facand referire la dimineata tragediei cand mama artistei a venit la casa din Otopeni.

Mai mult decat atat, sotul Madalinei Manole sustine ca artista si-a sustinut familia din punct de vedere financiar, intotdeauna, si ca Serban Georgescu, fostul sot al artistei, ii numea piranha.

"Magda mi-a povestit ca a avut o copilarie grea din punct de vedere financiar. Au fost lucruri acumulate. Madalina si-a tinut in spate familia, nu e nimic anormal in asta. Dar sa nu vrei sa faci chiar nimic si sa te bazezi mereu pe ajutorul Madalinei, inclusiv fratele....
Vorbim de tot ce aveau nevoie, casa, masa, necesitati, cheltuieli, tot. Madalina le-a cumparat casa, tot"
, a declarat barbatul pentru Stirile Pro TV.ro.

In plus, o data cu acest interviu au iesit la iveala alte aspecte nestiute pana acum vizavi de relatia pe care a avut-o Madalina Manole cu parintii ei. Sotul vedetei afirma ca nu au fost niciodata in relatii bune si ca sa repare acest lucru a facut un abonament telefonic, special, insa nici asa lucrurile nu s-au schimbat.

Mirabela Dauer spune lucrurilor pe nume


Zilele trecute am vazut un om care, probabil, a spus sau, mai bine zis, a strigat lucruri pe care multi dintre noi sau dintre oamenii apropiati Madalinei nu au avut curajul sa-l spuna. Mai jos transcriptul interventiei telefonice din cadrul emisiunii Agentul Vip, de la Antena 2, acolo unde Mirabela Dauer a ales sa-si expuna parerea...

"Madalina a muncit de la 15 ani pentru altii: rude, parinti, soti si rudele sotilor, mai buni sau mai nemernici. A ridicat cu munca ei doua case. Nu le e rusine tuturor sa dea de inteles ca era bolnava sau nebuna? Cum pot sa vorbeasca aceste familii nesimtite de nemernici, cand ea a dat tot pentru ca sa le fie lor bine? De ce scrie, domnule Puiu, pe crucea ei Mircea Anca Magdalena? Cine e Mircea Anca Magdalena? Ea e Madalina Manole! De ce atata frustrare, domnule Puiu? Voi stiti cat muncea acest copil minunat, Madalina, ca sa nu le lipseasca nimic nimanui? N-ati inteles, dobitocilor din preajma ei, ca a fost prea demna ca sa se planga de tot ce i-ati facut? Stiti ca, desi divortase de Serban, ii aducea o napolitana speciala din Germania, ca sa-l faca fericit, asa cum a vrut sa faca pentru toti? Toti cei din preajma ei, ati fost niste imbuibati! Cand nu a mai putut sa va dea, o denigrati? Ati plans la mormantul ei ca nu va mai hraneste?

Domnilor din orchestra lui Puiu Mircea, nu va e rusine, de ce vorbiti la televizor ca era trista, ca ea v-a dus in carca, ea v-a bagat in traista?
Sa adormiti cu gandul asta, ca voi toti ati bagat-o in groapa!"
.
Ei bine, da...
23 Iulie 2010