Isterie TV: Top 5 apariţii psihopate

Unele apariţii TV sunt adevărate exemple de căderi nervoase şi isterie. Şi pentru că cele mai multe au fost difuzate în direct, nu au putut fi absolut deloc cenzurate, spre disperarea moderatorilor. Îţi prezentăm cinci apariţii TV de-a dreptul "psihopate".

Profesoara Tamara de la Românii au talent

Preselecţia din Bucureşti pentru Românii au talent a scos la ivelă personaje inedite. Unul dintre ele este profesoara Tamara, care venise să "pledeze pentru educaţie". Momentul ei artistic s-a încheiat cu o criză de isterie când a văzut că sceneta realizată împreună cu fiul său a primit trei X din partea juriului.

Să sune telefonul!!!

Emisiunile concurs în care o fată simpatică îi roagă pe telespectatori să sune pentru a da răspunsul corect la o problemă şi pentru a câştiga premii în bani au fost revoluţionate de o tânără prezentatoare care s-a decis să le poruncească telespectatorilor să sune. Tânăra a făcut o criză de isterie în direct şi a sfârşit prin a da cu telefonul de pereţi.

Admiratoarea lui Mircea Badea

Mircea Badea este admirat de unii şi urât de alţii. Dar până zilele trecute, vedeta de televiziune nu ştia că are admiratoare atât de înfocate încât să facă adevărate crize de isterie în faţa locuinţei sale. O doamnă trecută bine de 40 de ani şi-a luat inima în dinţi şi i-a făcut o vizită lui Mircea, în plină noapte, sunând fără încetare la uşă. Şi asta nu e tot. Doamna în cauză a fost invitată şi la Acces direct, unde a mărturisit că tot ce face Mircea Badea, este pentru ea...

 

Dana Marijuana

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la ProTv, Dana Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, nu a reuşit să se facă absolut deloc înţeleasă. Fosta "fată de cartier" era vizibil turmentată din cauza drogurilor, interviul său haotic fiind un exemplu clar al nocivităţii drogurilor.


Fernando, idolul femeilor

Fernando de la Caransebeş este un personaj la care apelează din când în când unii realizatori TV atunci când duc lipsă de alte subiecte. Cine este Fernando? În primul rând manelist şi în al doilea rând, idolul femeilor. Şi nu-i place să fie luat peste picior, aşa cum a aflat pe pielea lui Mădălin Ionescu, în direct.



MAI MULT DESPRE: vedete, isterie TV, apariţii, psihopate