Elite Model Look, in drum spre China

Elite Model Look este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumusete din intreaga lume. Acest lucru a fost confirmat si de personalitatile prezente la conferinta de presa, care a anuntat finala nationala a acestei competitii.

Elite Model Look este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumusete din intreaga lume. Acest lucru a fost confirmat si de personalitatile prezente la conferinta de presa, care a anuntat finala nationala a acestei competitii. Aceasta va fi difuzata sambata, 18 octombrie, ora 20.15, pe TVR 1.

De asemenea, este cunoscut faptul ca acest concurs "a generat foarte multe dintre modelele pe care le vedem in reviste sau pe podium", dupa cum spunea si Vali Barbulescu. Mai mult, anul acesta se implinesc 26 de ani de la prima editie a Elite Model Look.

Si, pentru ca vorbeam mai sus de personalitatile implicate in proiectul care s-a derulat in Romania, ii pot aminti pe:

  • Victoria-Anne Da Silva - director Elite Model Look Franta si presedintele juriului;
  • Iamze Kitsmarishvili - director Elite Model Look Georgia;
  • Alexandra Coliban - detinatorul licentei Elite pentru Romania, organizatorul concursului agentia FACE2FACE MODEL Managment;
  • Malvina Cervenschi - prezentator stiri TVR;
  • Maria Pauna - make-up artist;
  • Diana Dumbrava - marketing manager Rowenta Romania;
  • Doina Covaci - castigatoarea Rowenta Elite Model Look - 2007;
  • Alin Galatescu - analist de moda;
  • Cosmin Gogu - fotograf profesionist;
  • Dan Manoliu - din partea Televiziunii Romane.

Castigatoarea editiei din acest an, pe care o vei putea vedea in transmisia din 18 octombrie, este Catalina Balau - are 16 ani si este din Iasi.
Catalina a fost aleasa castigatoare marti, 14 octombrie, in timp ce s-a inregistrat emisiunea.

Cate ceva despre concurs


Multe dintre tinerele de astazi aspira la titlul de fotomodel sau miss, insa lucrurile nu se rezolva batand din palme. Ca in orice alta meserie, si aceasta presupune anumite calitati sau inclinatii.

"In primul rand, o fata care participa la un astfel de concurs trebuie sa fie fotogenica, fresh, trebuie sa aiba un corp si o fata armonioasa, trebuie sa aiba o eleganta naturala si, nu in ultimul rand, trebuie sa fie motivata.", a spus Victoria-Anne Da Silva, director Elite Model Look Franta.

Castingul din acest an s-a facut in sase orase ale Romaniei, din care s-au ales 160 de candidate.
Numarul fetelor care au ramas in concurs este de 20, iar tu ai putut sa le urmaresti in cele 12 episoade ale reality show-ului transmis de televiziunea romana, incepand cu data de 28 iulie.

"Finala concursului va avea loc in China, iar castigatoarea din Romania va pleca pe 23 octombrie acolo.", a declarat Alexandra Coliban - detinatorul licentei Elite pentru Romania. Acolo, frumoasa noastra se va "bate" cu alte 69 de concurente din intreaga lume, pentru a deveni Rowenta Elite Model Look 2008.

17 Octombrie 2008