Cristina Huidu: Suferinţele extreme ale unei soţii de vedetă

Cristina Huidu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai triste şi îngrijorate soţii zilele acestea. Soţului ei, tatăl copiilor săi, este autorul unui accident rutier în urma căruia trei oameni au decedat, şi acum este urmărit penal pentru omor din culpă.
Cristina Huidu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai triste şi îngrijorate soţii zilele acestea. Soţului ei, tatăl copiilor săi, este autorul unui accident rutier în urma căruia trei oameni au decedat, şi acum este urmărit penal pentru omor din culpă. În plus, în maşină erau şi copiii lor, dar şi bona acestora. În afara şoferului, toate celelalte persoane din maşină au avut de suferit.

Ipotezele sunt multe, zvonurile şi mai multe, iar martori reali sau imaginari care declară vrute şi nevrute sunt şi mai mulţi. Nimic cert, în afară de suferinţa categorică, atât fizică cât şi psihică, a femeii care i-a jurat credinţă veşnică şi suport "cârcotaşului" Huidu.

De duminică, de când a avut loc tragedia, toată lumea vorbeşte despre ghinioanele lui Huidu, despre tragedia familiilor victimelor, despre blesteme şi alte lucruri paranormale. Nimeni nu vorbeşte însă despre anul îngrozitor pe care l-a avut Cristina Huidu. Nimeni nu spune că în ultimele 10 luni aceasta şi-a văzut soţul aproape mort, şi-a înmormântat mama, şi-a văzut copiii în pericol şi soţul aproape de puşcărie.
Să nu mai vorbim şi despre traumele fizice pe care le-a suferit în timpul coliziunii dintre maşina familiei şi Loganul roşu şi să ne reamintim că soţia cârcotaşului a fost supusă unei intervenţii chirurgicale acum câteva săptămâni.

1. Cristina Huidu alături de soţ la Terapie Intensivă


În decembrie 2010, în timp ce era în concediu în Austria, Şerban Huidu a suferit un grav accident la schi. Prezentatorul de la Prima TV se afla pe partie când, coborând cu viteză, a pierdut controlul schiurilor sale şi s-a lovit de un pom. Din cauza loviturii puternice, el a rămas inconştient după impact. Mai bine de o lună, Huidu a fost internat în Spitalul Universitar din Innsbruck, unde a fost operat, menţinut într-o comă artificială şi recuperat într-o proporţie destul de mare. Tot de acolo a aflat că cel puţin un an nu mai avea voie să se lovească la cap. Au trecut, însă, numai 10 luni...
În toată această perioadă, Cristina, i-a fost alături. Primele ei cuvinte după accident au fost unele răvăşitoare: "Şansele lui de supravieţuire depind de primele 24 de ore!".



2. Cristina Huidu şi-a pierdut mama


La o lună de la accidentul soţului, când încă era în Austria, Cristina Huidu primeşte o nouă lovitură. Mama ei, Anna Matei, a încetat din viaţă.
În timp ce se pregătea să plece cu soţul şi cei doi nepoţi la munte, femeii în vârstă de 62 de ani i s-a făcut rău, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai avut ce să-i facă. Diagnosticul a fost clar - congestie cerebrală. Atunci, Cristina Huidu a trebuit să se despartă câteva zile de Şerban şi a sosit de urgenţă în ţară. Ca să-şi protejeze soţul, Cristina nu i-a spus lui care a fost adevăratul motiv al plecării ei din Austria.

3. Cristina Huidu, operată la genunchi în septembrie


La jumătatea lunii septembrie, soţia lui Şerban Huidu a fost operată de urgenţă, pentru a i se rezolva o problemă la genunchi. "Pacienta avea o problemă de menisc. Operaţia a durat aproximativ 20 - 30 de minute şi s-a desfăşurat cu anestezie locală. Peste două săptămâni ar trebui să înceapă recuperarea cu un kinetoterapeut, dar încă nu ştiu dacă va dori să-şi continue terapia la noi la spital. Poate să aleagă orice clinică în care să se trateze post operator", a declarat, pentru Cancan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Ioan, din Bucureşti, acolo unde a avut loc intervenţia.

Aceasta nu este singura problemă medicală a Cristinei Huidu.
În 2008, în timp ce se aflau la schi în Italia, Cristina Huidu a suferit ea un accident destul de serios. A căzut, şi-a rupt clavicula şi a fost transportată de urgenţă la un spital din Elveţia, cu ajutorul unui elicopter.



4. Mama Cristina Huidu şi-a văzut copiii în pericol


Duminică, în maşina condusă de Şerban Huidu se aflau şi cei doi copii ai săi, Rareş şi Mircea, de doi şi patru ani. Nimic nu se compară cu teama unei mame pentru viaţa copiilor săi. Acesta a fost sentimentul soţiei cârcotaşului în acele secunde de coşmar. Din fericire, micuţii au avut răni minore. Iniţial ei au fost transferaţi la Spitalul de Pediatrie Braşov pentru investigaţii suplimentare la computerul tomograf. Potrivit managerului Spitalului de Pediatrie Braşov, dr. Marcel Albean, citat de Realitatea.net, ambii copii au suferit traumatisme minore şi nu au necesitat internare.

5. Cristina Huidu, rănită serios în accidentul rutier


Nerecuperată după intervenţia chirurgicală suferită acum o lună, Cristina Huidu a primit o nouă lovitură duminică. În urma impactului, soţia realizatorului TV a fost rănită cel mai serios. Directoarea SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, a precizat că tânăra a suferit o fractură la gleznă şi o contuzie toracică, având două coaste rupte.

6. Cristina Huidu, tare pentru soţul ei


După lungul şir de nenorociri care s-a abătut asupra ei şi a familiei, Cristina Huidu trebuie să fie tare, pentru că urmează un lung şir de audieri, procese, dar şi, probabil, o condamnare. Aşa cum era de aşteptat, Şerban Huidu s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.
Cârcotaşul va trebui să răspundă în faţa legii pentru accidentul pe care l-a provocat şi în urma căruia au decedat trei persoane. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus începerea urmăririi penale în cazul lui Şerban Huidu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, scrie Libertatea.

Ce are de făcut acum Cristina Huidu? Culmea... trebuie să fie tare!
20 Octombrie 2011