"Ce crezi ca se va intampla in Romania in cazul unui cutremur?"

Aceasta a fost provocarea noastra de astazi pentru prietenii de pe Facebook si Twitter.

Aceasta a fost provocarea noastra de astazi pentru prietenii de pe Facebook si Twitter. In contextul in care Carmen Hara a prezis la Happy Hour ca in 2011 va fi un cutrem mai mare decat cel din martie 1977, am vrut sa vedem care este parerea oamenilor.

Multi dintre ei se tem si spun ca Romania nu ar rezista la un astfel de seism. "Jale o sa fie in caz de cutremur", "Va fi haos", "Cu siguranta un dezastru foarte mare nici nu vreau sa ma gandesc la cat de consolidate sunt cladirile", "Nu avem decat sa ne rugam la Dumnezeu sa ne fereasca de cutremure ca altfel e jale", si acestea sunt numai cateva exemple.

Altii, poate mai realisti sau mai curajosi, refuza sa creada aceste...

vorbe si se si exprima in consecinta: "Iara va luati dupa baba ai, Doamne", "Carmen nu este Dumnezeu si nu stie ce se va intampla", "De unde stie ea ca doar nu este dumnezeu astea sunt prostii sau mai bine zis inventii".

De departe insa, cei mai simpatici sunt cei care nu stiu cine este carmen Harra, dar incearca sa afle. Iata aici un exemplu: "Exact ce se intampla si in alte parti. Dar cine naiba e Carmen Harra?".

Esti libera sa-ti spui si tu parerea. Care este aceasta?

14 Aprilie 2010